Hónapokra eltűnik a nyilvánosság elől Katalin hercegné

pihenés királyi család Lajos herceg szünet Katalin hercegné Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valószínűleg nem vállal őszig hivatalos feladatokat és nyilvános megjelenéseket Katalin hercegné, aki szeretne újszülött gyermekével, Lajossal foglalkozni.

Április végén látta meg a napvilágot Katalin hercegné és Vilmos herceg harmadik gyermeke, Lajos, de a párnak nem sok ideje maradt a pihenésre, hiszen pár héten belül meg kellett jelenniük Meghan és Harry esküvőjén, legutóbb pedig a királynő születésnapján láthatták őket az alattvalók.

Most viszont úgy tűnik, végre lazíthatnak egy kicsit, a DailyStar ugyanis azt írja, Katalin várhatóan októberig semmilyen hivatalos programon nem vesz részt. Nyugodtan megteheti ezt, hiszen bizonyos eseményeken már Meghan hercegné is tudja őt helyettesíteni.

A királyi családban már-már hagyománynak számít, hogy az újdonsült anyukák hat hónapos szünetet kapnak" – árulta el a magazinnak egy szakértő.

Katalin hercegné végre egy kicsit pihenhet Forrás: Getty Images

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.