foci-vb 2018 Lionel Messi Antonella Roccuzzo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Franciaország 4-3-ra ugyan legyőzte Argentína válogatottját, a dél-amerikai csapatkapitány Lionel Messi azonban minden támogatást megkapott szeretteitől a sikerhez.

Messit az egész családja támogatta

A franciák bejutottak a negyeddöntőbe, az argentínoknak azonban ezzel a vereséggel véget ért a 2018-as labdarúgó világbajnokság. Lionel Messivel mindvégig ott volt a családja, Antonella Roccuzzo és három kisfiúk is, akik ma természetesen Kazanyba utaztak, hogy a helyszínen szurkolhassanak a családfőnek.

Úgy tudni, nemcsak Antonella és a három fiú, Thiago, Mateo és Ciro drukkolt élőben, hanem Messi szülei és az unokatestvérei is Kazanyba mentek a nagy napra. A TyC Sports nevű oldal a Twitterén tette közzé a fenti fotót, melyhez azt írták: "Megjöttek a legnagyobb szurkolói! Messi családja megérkezett Kazanyba!"

Hatalmasat nőttek Messi csemetéi

Érdemes körülnézni a háromgyermekes anyuka, Antonella Instagram-oldalán is, ahol egyrészt szintén bíztatta párját a vb meccsek allatt, másrészt pedig tündéri képeket osztott meg gyermekeikről. Ezekből szemezgettünk:

❤️ #vamospapi #vamosargentina

AntoRoccuzzo88 (@antoroccuzzo88) által megosztott bejegyzés,

Június 19-én Antonella ezt a családi fotót tette közzé:

Siempre Juntos y con Vos mas que nunca❤️

AntoRoccuzzo88 (@antoroccuzzo88) által megosztott bejegyzés,

Ezeket a képeket pedig a vb előtti napokban posztolta a büszke feleség:

AntoRoccuzzo88 (@antoroccuzzo88) által megosztott bejegyzés,

Hincha Nro 1 de Papa❤️ #masfelizimposible ❤️

AntoRoccuzzo88 (@antoroccuzzo88) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.