Viaszbaba - Színésznőt szerettem Kalocsai Zsuzsa Krencsey Hella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kalocsai Zsuzsa a Budapesti Operettszínház primadonnája, aki nyolc évig volt az élettársam, és aki mellett évekig éltem fizikai-lelki bántalmazásban, megaláztatásban, érzelmi kihasználtságban - tette közzé Facebookján Krencsey Hella

"Kalocsai Zsuzsa ellen több feljelentést tettem, így egy olyan ember-közszereplő-színésznő képvisel hazánkban Nemzeti Értékeket, Hungarikumot, az 'operett' műfaját, aki ellen jelenleg több büntető-eljárás van folyamatban és remélhetőleg el fogják ítélni. Nyolc éves élettársi kapcsolatunk bizonyítéka a videó.

Ami a négy fal között az Önmagát soha fel nem vállaló Színésznő által velem történt, egyelőre csak részben publikus.

A miértekre válaszok nincsenek. Minden másra válaszolok; a polgári nevem, némi érdekesség és a Kalocsai Zsuzsa ellen tett egyik feljelentés látható a blogbejegyzésben.

Életveszélyben vagyok. Ha velem MOST bármi történne, a megfelelő emberek tudják, mi a dolguk...
Támadásokat és minősítéseket ezúttal sem kérnék. Ha bárki valóban mögé látna a soroknak, maga sem hinné... Színpadra kívánkozik a történet, s amilyen a Sors - egyszer körbeér.
Soha nem adom fel!" - olvasható a blogban.

Az üggyel kapcsolatban a Life.hu kereste az érintetteket: Kalocsai Zsuzsát és az Operettszínházat, de nem kívántak nyilatkozni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.