Megszólalt a szakításról Osvárt Andrea: ezért nincs már együtt olasz szerelmével

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
színésznő párkapcsolat Osvárt Andrea szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrégiben még a családalapítást tervezték, Osvárt Andrea azt nyilatkozta, megtalálta a férfit, akit keresett. Tegnap azonban bombaként robbant a hír, hogy szakítottak: a külföldön is elismert magyar színésznő és Roberto szerelme véget ért.

Andrea és Roberto 2016-ban ismerkedtek meg. Egy ideig úgy tűnt, hogy minden a legnagyobb rendben, aztán Andit egyre többször lehetett egyedül látni. A Szigetre is egyedül érkezett, itt beszélt először a Blikknek a szakításról. Azt mondja, rájöttek arra, hogy más a habitusuk, mindketten mást képzeltek el a kapcsolatuk folytatásáról.

Osvárt Andrea elmondta, miért szakítottak olasz párjával Fotó: Adrián Zoltán - Origo

"A fő ok a mentalitásbeli különbségekben van. A dél-olasz nagyon más kultúra, más modell, teljesen más életfelfogás. Roberto máshogy képzelte el a családi életet, mint én. Sajnos, egy idő után nagyon kiéleződtek ezek a különbségek. Én nem éreztem jól magam abban, amiben ő, és fordítva. Az a helyzet, hogy nem is volt egy konkrét pont vagy egy kiváltó oka a szakításnak, hanem tudatosan kezeltük az egészet, és lépésenként jutottunk el a szétválásig. Be kellett látnunk, hogy mások a prioritások az ő és az én életemben. Nagyon nehéz volt elhatározásra jutni, de tudom, hogy ez volt a helyes döntés" - mondta a lapnak a színésznő, aki most igyekszik a karrierjére, a munkára koncentrálni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.