Kósz Zoltán vízilabdás állítja: minden szexvád hamis - a Mokkában mesélte el álláspontját

Mokka szexvád szexuális zaklatás Kósz Zoltán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Januárban vádolta meg először Kósz Zoltánt egy 11 éves kislány azzal, hogy szexuálisan zaklatta őt. A vízilabdázó állítja, hazugság minden egyes ezzel kapcsolatos kijelentés és bármilyen vizsgálat alá veti magát, hogy kiderüljön az ártatlansága. A Mokkában vállalta, hogy tiszta vizet önt a pohárba.

Istenes László és Szabó Dóra vendége volt a kedd reggeli Mokában Kósz Zoltán vízilabdázó, aki egyetértett a műsorvezető azon felvetésével, miszerint a történet legnagyobb áldozata a 11 éves kislány, aki szexuális zaklatással vádolta meg a sportolót.

Kósz Zoltán, vízilabdakapus a Vodafone Aranygálán Forrás: MTI/Beliczay László

"Mindenképpen szeretném kijelenti, Zsolt nevében is, hogy teljes mértékben ártatlanok vagyunk az ügyben. Egy újjal sem nyúltunk hozzá a kislányhoz. Minden olyan vizsgálatnak, meghallgatásnak alávetjük magunkat, ami az ügy kimenetelét elősegíti. Ezért vagyok én most is itt." - kezdte mondandóját Kósz.

"Kiskorai óta ismerjük egymást, a családdal jó viszonyunk van. A kislány bátyja járt hozzánk vízilabdázni, amióta az egyesület létezik." - folytatta a sportoló, aki elmesélte azt is, hogy a kislány szüleivel is jó viszonyt ápolt, akiknek éttermében ő is sokszor megfordult.

Állítólag hétfőn történt meg a kislány szexuálpszichológiai vizsgálata, ami a hírek szerint egyértelműen megmutatja majd, hogy igazat mond-e a 11 éves gyerek. Az ügyvéd hivatalosan nem értesült erről a szakértői vizsgálatról, ő is csak a sajtóból hallott a dologról, amit felháborítónak tart.

Szorcsik Viki visszatér a képernyőkre: a Korhatáros szerelemben láthatjuk hamarosanhttp://www.life.hu/sztarok/20180918-szorcsik-viki-visszater-a-kepernyokre-a-korhataros-szerelemben-lathatjuk-hamarosan.htmlSzorcsik Viki 9 évvel ezelőtt hagyta el a Jóban rosszban című nagysikerű sorozat stábját, azóta csak ritkán láthattuk a képernyőn. Ezúttal egy szexi csábító képében tér vissza a Korhatáros szerelem című sikerprodukcióban.TV + SztárokOrigoVajna Timi kerek popsit villantott: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180917-vajna-timi-kerek-popsit-villantott.htmlVajna Timi a Kanári-szigeteken két barátnőjével együtt villantotta meg formás fenekét. TV + SztárokOrigoA palota jelentette be: szakácskönyvet ad ki Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20180917-a-palota-jelentette-be-szakacskonyvet-ad-ki-meghan-markle.htmlMeglepő közleményt osztott meg a Kensington Palota: Meghan Markle szakácskönyvet jelentet meg. TV + Sztárok--Johnny Rotten, a Sex Pistols énekese nagyon meghízotthttp://www.life.hu/sztarok/20180917-johnny-rotten-a-sex-pistols-enekese-nagyon-meghizott.htmlAlig lehet ráismerni a Sex Pistols énekesére, Johnny Rottenre. A zenész meghízott, láthatóan nem törődik magával az utóbbi időben. TV + Sztárok--Dancs Annamari szerint nem volt ok nélkül, hogy Kerényi Miklós Máté elhagytahttp://www.life.hu/sztarok/20180917-dancs-annamari-szerint-nem-volt-ok-nelkul-hogy-kerenyi-miklos-mate-elhagyta.htmlDancs Annamari és Kerényi Miklós Máté szakítása váratlanul érte a rajongókat, de mint kiderült, a színésznőt is, de már sikerült túltennie magát a szakításon, és újra rátalált a szerelem. TV + SztárokOrigoFejlemények Dzsudzsák Balázs ügyében: egy holland csapat viheti a focistáthttp://www.life.hu/sztarok/20180917-fejlemenyek-dzsudzsak-balazs-ugyeben-egy-holland-csapat-viheti-a-focistat.htmlA Rangadó.hu szúrta ki, hogy a holland első osztályban játszó Fortuna Sittard csapata érdeklődik Dzsudzsák Balázs iránt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.