Várkonyi Andrea elárulta, miért szakítottak Bochkor Gáborral

Forrás: Facebook/Várkonyi Andrea, MTI/Beliczay László -
Várkonyi Andrea Bochkor Gábor szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint tíz év együttlét után szakított Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor. Sok találgatást lehetett olvasni arról, miért is ment tönkre a kapcsolatuk, a műsorvezető ezt megelégelve úgy döntött, ő maga beszél az okokról.

Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor kapcsolata 12 év után ment tönkre. A műsorvezető nővére tragikus halála után döntött úgy, új alapokra helyezi az életét, csak olyan szereplőkre vágyott, akikre támaszkodhat, így fogalmazódott meg benne az az elhatározás, hogy véget vet a párkapcsolatának. A döntése azonban nem érintette váratlanul Bochkor Gábort.

Ezért szakított Bochkor Gábor és Várkonyi Andi Forrás: Facebook/Várkonyi Andrea, MTI/Beliczay László

Nincs új szerelem, nem egy másik férfi miatt léptem ki ebből a kapcsolatból.

HOT! magazinnak
„A ház, ahová annak idején beköltöztünk, az övé, ő vásárolta. Valamiért fontosnak tartotta, hogy ezt papírozzuk le, és én ezt a kérését tiszteletben tartottam. De kértem, hogy akkor az is kerüljön bele a szerződésbe, hogy a saját ingatlanom sem közös tulajdon”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.