A legbátrabb páros házasság eljegyzés Németh Kristóf lánykérés Málta Szikriszt Zita szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem titok, hogy Németh Kristóf hamarosan elveszi kedvesét, Szikriszt Zitát. A színész A legbátrabb páros forgatása után kérte meg a szeretett nő kezét, most részleteket is elárultak a nagy pillanatról.

Ahogy mi is megírtuk: Németh Kristóf Máltán kérte meg kedvese, Szikriszt Zita kezét. A Fórum Teátrum igazgatója a Blikknek most részleteket is elárult a nagy pillanattal kapcsolatban.

Már a spanyolországi nyaralásuk során tervezgette, hogy felteszi a kérdést. Fia, Lóci is áldását adta, együtt kezdtek tervezgetni, ám nem adódott megfelelő pillanat.

"Hiába tünedeztek el folyamatosan kettesben, végül semmi nem történt. Kicsit talán csalódott is voltam emiatt" - vallotta be a lapnak Zita.

Németh Kristóf A legbátrabb páros forgatása után kérte meg kedvese kezét Forrás: TV2

Végül elutaztak Máltára, hogy A legbátrabb páros című műsor extrém feladataival tegyék kockára saját testi épségüket. "Tudtam, hogy eljött az idő! Úgy terveztem, akkor kérem meg a kezét, amikor megnyertük a versenyt, de végül nem így alakult, hiszen méltó párbajban ugyan, de alulmaradtunk, kiestünk a döntő előtt" - fogalmazott Németh Kristóf.

Miután kiestek, egy szállodába költöztek át, ahol végül megtörtént a nagy pillanat. "Azonnal igent mondott, de annyira fáradtak voltunk, hogy amikor reggel felébredtünk, az volt az első kérdése, hogy valóban megtörtént-e, vagy csak álmodott" - avatta be a részletekbe a lap munkatársát a színész. Az is kiderült, hogy gyűrű nem volt, másnap együtt választották ki egy máltai ékszerésznél.

Pataki Zitának házassága alatt tetszett meg egy másik férfi: mindent bevallott férjénekhttp://www.life.hu/sztarok/20181031-pataki-zitanak-hazassaga-alatt-tetszett-meg-egy-masik-ferfi-mindent-bevallott-ferjenek.htmlPataki Zita elárulta, előfordult, hogy házassága évei alatt bizony megtetszett neki valaki. Férje előtt azonban nem titkolta el, mindent elmondott neki. TV + Sztárok--Király Viktort átverték a The Voice készítői: az énekes mesélt a méltatlan helyzetrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20181031-kiraly-viktort-atvertek-a-the-voice-keszitoi-az-enekes-meselt-a-meltatlan-helyzetrol.htmlKirály Viktor és családja könyvet adott ki az életükről, amelyből a többi között az is kiderült, hogy csúnyán átverték az énekest az amerikai The Voice című műsorban. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: Puskás Peti elmondta, mit szeret a valóságshow-banhttp://www.life.hu/sztarok/20181030-valovilag-9-puskas-peti-elmondta-mit-szeret-a-valosagshowban.htmlA ValóVilág 9 egyik műsorvezetője Puskás Peti lesz. De hogy ő mennyire vállalná be a magamutogatást, valamint hogyan készül az RTL egyik legsikeresebb show-műsorának vezetésére, a Life.hu riporterének mondta el. TV + SztárokOrigoPataki Ági modellről is jelentettek a szocializmus idejénhttp://www.life.hu/sztarok/20181030-pataki-agi-modellrol-is-jelentettek-a-szocializmus-idejen.htmlPornográf tartalmú jelentésekre számítottak azok, akik azzal bíztak meg valakit a szocializmus idején, hogy Pataki Ági manökenről jelentsen. Nem kapták meg a szaftos részleteket. TV + Sztárok--Napokon belül indul a ValóVilág 9. - Less be a villába!http://www.life.hu/sztarok/20181030-napokon-belul-indul-a-valovilag-9-less-be-a-villaba.htmlNapokon belül elkezdődik a ValóVilág 9. szériája. A Life.hu a beköltözés előtt a villában járt, ahova most ti is beleshettek. TV + SztárokOrigoMegszólalt Pásztor Anna zaklatója a börtönbenhttp://www.life.hu/sztarok/20181030-megszolalt-pasztor-anna-zaklatoja-a-bortonben.htmlA börtönben nyilatkozott Pásztor Anna zaklatója. A férfi kijelentette, soha nem akarta bántani az énekesnőt. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.