Megérkeztek Gönczi Gábor és Ildi esküvői fotói

esküvő Gönczi Gábor házasság feleség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megérkeztek a képek Gönczi Gábor titkos esküvőjéről. Az ifjú házasok csodásan festettek a nagy napon.

Október közepén a legnagyobb titokban házasodott össze gyermeke anyjával, Ildivel Gönczi Gábor. A ceremóniáról szépen lassan szivárogtak ki az információk, nemrég egy szemtanú például arról mesélt, hogy igazi mesebeli lagzi volt, az ifjú pár egy fehér Mercedesbe szállt be a házasságkötés után.

Az újdonsült házasok most a Story magazinnak vallottak életük legboldogabb napjáról. Fotókat is mutattak róla: a menyasszony olyan gyönyörű volt ruhájában, hogy kedvese sírva is fakadt, amikor meglátta.

Én nem szoktam sírni, de amikor megfordultam, elsírtam magamat. Ennyire gyönyörűnek még soha nem láttam Ildit. Azt éreztem, én vagyok a legboldogabb ember” – emlékezett vissza a tévés.

Ildinek két menyasszonyi ruhája is volt, később pedig átöltözött piros menyecskeruhájába.

Azt is elárulták, miért pont október 13-án kötötték össze az életüket: Gábor 10-én, felesége pedig 13-án született. Az pedig már csak a véletlen műve, hogy ez idén pont szombatra esett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.