Zalatnay Cini bekerült a Playboy történetének 65 legjobb pucér nője közé

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Zalatnay Sarolta Playboy pucér Zalatnay Cini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnőről 17 évvel ezelőtt készült erotikus fotósorozat, amivel ma bekerült a világ legszebb pucér női közé. A Playboy 65. születésnapja alkalmából készült különkiadásban Cini előkelő helyet kapott olyan sztárok mellett, mint Kim Basinger, Cindy Crawford vagy éppen Marilyn Monroe. 

Zalatnay Sarolta Playboyban megjelent pucér fotóira akkoriban mindenki kíváncsi volt. Zsákszámra rendelték az újságárusok a magazint, mert úgy vitték, mint a cukrot. Cini élete legjobb üzletét kötötte, pedig sokat tipródott, engedélyezze-e a fotók megjelentetését. Végül úgy döntött, hogy nincs mit szégyellnie, a sikere pedig elképesztő volt. Ma pedig bekerült a 65 legjobb címlaplány közé, a Playboy 65. születésnapja alkalmából készült különkiadásba.

Zalatnay Sarolta pucér fotója még most is tarol Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"

A megjelenés után még a nyuszis magazin atyja, Hugh Hefner is meghívott a villájába,

Borsnak

A Playboy különkiadásában többek között Zalatnay Sarolta, Gregor Bernadett, Bódi Sylvi, Voksán Virág, Kelemen Anna, Pirner Alma, Mihalik Enikő és Rubint Réka erotikus fotósorozatát választották be.

Dóri és Krisztián kipróbálta: Lovesense G-pont-vibrátorhttp://www.life.hu/intim/20181126-gpont-vibratort-tesztelt-dori-es-krisztian.htmlA Lovense a szexuális segédeszközök piacán elsőként rukkolt elő a teljes távvezérelhetőség lehetőségével, amelyet természetesen a legújabb G-pont-vibrátoruk, az Osci is magáénak tudhat. Tesztelőpárosunk ezúttal annak járt utána, hogy valóban hasznos képességről van-e szó, vagy csupán a marketingosztályon unatkoztak túlzottan egy fáradt péntek délután? IntimOrigoFelhagyott az ölelkezéssel a brit pár: javult a szexuális életük (18+)http://www.life.hu/intim/20181128-felhagyott-az-olelkezessel-a-brit-par-javult-a-szexualis-eletuk.htmlEgy csapásra megváltozott a brit pár szexuális élete, miután megfogadtak egy elsőre furcsa tanácsot: nem ölelkeztek. IntimOrigoEgy szexmunkás vallomása: tényleg nem a méret a lényeg (18+)http://www.life.hu/intim/20181128-egy-szexmunkas-vallomasa-tenyleg-nem-a-meret-a-lenyeg.htmlEgy szexmunkás elárulta, teljesen feleslegesnek tartja a pénisznagyobbítást. Szerinte tényleg nem a méret a lényeg. Intim--Kourtney és Khloé Kardashian megmutatták teljesen meztelen testüket (18+)http://www.life.hu/intim/20181128-kourtney-es-khloe-kardashian-megmutattak-teljesen-meztelen-testuket-18.htmlMegszokhattuk már, hogy a Kardashian család tagjai nem szégyenlősek. Nemcsak nyíltan beszélnek mindenről, de testüket is megmutatják. Most Kourtney és Khloé Kardashian vetkőzött anyaszült meztelenre. IntimOrigoEkkor a legjobb maszturbálni (18+)http://www.life.hu/intim/20181128-ekkor-a-legjobb-maszturbalni.htmlNem mintha a maszturbálás ne lenne jó bármikor, amikor alkalmunk nyílik rá, de vannak olyan helyzetek, amikor kifejezetten ajánlott önmagunk kényeztetése. IntimOrigoDolgok, amiket nem tudtál a spermáról (18+)http://www.life.hu/intim/20181128-dolgok-amiket-nem-tudtal-a-spermarol.htmlMindannyian tudjuk, hogy a sperma létfontosságú a gyermeknemzéshez, de egyéb dolgokra is alkalmas. A depresszió és a bőr öregedése ellen is kiváló. Íme azok a dolgok, amiket eddig nem tudtál a spermáról. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.