szépészeti kezelés Vasvári Vivien szépészeti beavatkozás plasztikai sebész Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dr. Krasznai Zsolttal közös videót osztott meg Vasvári Vivien, a Feleségek luxuskivitelben szereplője. Egyelőre nem árulták el, hogy mire készültek, úgy tűnik, szépészeti beavatkozásnak vetheti alá magát a luxusfeleség.

"Nagyon izgulok, de már azt várom, hogy milyen lesz az eredmény" - mondta abban a videóban Vasvári Vivien, a Feleségek luxuskivitelben szereplője, amelyben dr. Krasznai Zsolttal szerepel.

A luxusfeleség a plasztikai sebésszel készül valamire, egyelőre nem árulták el, hogy mire. Azt azonban tudni lehet, hogy ehhez be kellett feküdnie a klinikára, hiszen a szobájából is tett közzé videót Insta-storyban.

Vasvári Vivien Insta-storyban tette közzé a videót Forrás: Instagram/Szegedi-Vasvári Vivien

Sztárban sztár: Kállay-Saunders András a kieséséről nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20181203-kallay-saunder-andras-a-kieseserol-nyilatkozott.htmlA Sztárban sztár legutóbbi adásából Kállay-Saunders András távozott. Úgy tűnik, hogy a nézőket nem győzte meg a produkciója, ahogy Majkát sem. Az énekest a Life.hu riportere, Domszky László faggatta a kiesése után. András elárulta, milyen érzésekkel távozik a versenyből, és mennyi mindent köszönhet a műsornak. TV + Sztárok--Sztárban sztár: Majka keményen bírálta Kállay-Saunders András produkciójáthttp://www.life.hu/sztarok/20181203-sztarban-sztar-majka-kemenyen-biralta-kallay-saunders-andras-produkciojat.htmlKállay-Saunders András egyéni produkciója, finoman szólva, nem nyerte el Majka tetszését. A rapper nem rejtette véka alá a véleményét. TV + SztárokOrigoSztárban sztár: Stohl Andrásnak nem tetszett Gesztesi Károly előadásahttp://www.life.hu/sztarok/20181203-sztarban-sztar-stohl-andrasnak-nem-tetszett-gesztesi-karoly-eloadasa.htmlStohl András volt az egyetlen zsűritag, aki nem volt elájulva Gesztesi Károly alakításától, aki a Hegedűs a háztetőn főszereplőjének bőrébe bújt a Sztárban sztár színpadán. TV + SztárokOrigoSztárban sztár: Kállay-Saunders András távozott a műsorbólhttp://www.life.hu/sztarok/20181203-sztarban-sztar-kallay-saunders-andras-tavozott-a-musorbol.htmlA Sztárban sztár legutóbbi műsora Kállay-Saunders András számára ért véget: a nézőktől és a zsűritől sem kapott elegendő pontot. TV + SztárokOrigoRihanna legutóbbi fotója zavarba ejtő: vagy ennyire lefogyott, vagy ennyire megretusálták http://www.life.hu/sztarok/20181203-rihanna-legutobbi-fotoja-zavarba-ejto-vagy-ennyire-lefogyott-vagy-ennyire-megretusaltak.htmlAz elmúlt évek alatt néhány kilót felszedett magára a csodás hangú énekesnő, Rihanna, aki legutóbbi fotóján viszont nagyon vékonynak tűnik. TV + Sztárok--Majka és Liptai Claudia élő adásban vesztek össze a Sztárban sztár műsorában - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181203-majka-es-liptai-claudia-elo-adasban-vesztek-ossze-a-sztarban-sztar-musoraban-video.htmlAz idei Sztárban sztár című sztárvetélkedő nem szűkölködik vitákban, veszekedésekben sem. Ezúttal Liptai Claudia és Majka feszültek egymásnak. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.