Palvin Barbi a mellbimbóját is megvillantotta legújabb szexi fotóján

mell modell Palvin Barbara mellbimbó bugyi Palvin Barbi fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legutóbb a Victoria's Secret divatbemutatóján láthatták a rajongók fehérneműben Palvin Barbara magyar modellt. Most pedig egy fotózásról posztolt képet a közösségi oldalára, amelyen szintén egy nagyon szexi szerelésben látható. 

Palvin Barbara magyar modellt a világ szinte minden táján foglalkoztatják különböző cégek. Legutóbb a Victoria's Secret divatshow-ján láthatták rajongói.

Most pedig Costa Ricán fotózták. Mindössze egy bugyit és egy áttetsző, vizes felsőt visel, így látni engedi a mellbimbóját is. Palvin Barbara Instagram-oldalát már 9,8 millióan követik, közülük bizonyára rengetegen férfiak. Ennek a fotónak most biztosan nagyon örülnek.

Évtizedes hallgatást tört meg Katalin anyja, Carole Middletonhttp://www.life.hu/sztarok/20181204-evtizedes-hallgatas-tort-meg-katalin-anyja.htmlKatalin édesanyja még soha nem adott interjút, ám most megszólalt: az időzítés kiváltképp érdekes! TV + Sztárok--Stohl András nem jegyezte el a barátnőjét: átverés volthttp://www.life.hu/sztarok/20181204-stohl-andras-nem-jegyezte-el-baratnojet-atveres-volt.htmlMajka Instagram-oldalán sokkolta a rajongóit Stohl András eljegyzésének hírével, de mint kiderült, csak vicc volt. TV + SztárokOrigoMartin Solveig szerette volna, ha twerkel Ada Hegerberg, az első női aranylabdáshttp://www.life.hu/sztarok/20181204-martin-solveig-szerette-volna-ha-twerkel-ada-hegerberg-az-elso-noi-aranylabdas.htmlAda Hegerberg az első aranylabdás női focista lett, de örömét Martin Solveig egyetlen kérdéssel megsemmisítette. TV + Sztárok--A Dal 2019: Kállay-Saunders újra versenyezhttp://www.life.hu/sztarok/20181204-a-dal-2019-kallaysaunders-ujra-versenyez-the-middletonz.htmlÓriási sikerrel járta meg a koppenhágai Eurovíziót Kállay-Saunders, aki most ismét nekivág A Dal című műsornak. Igaz, most új formációban, nem egyedül tervezi képviselni Magyarországot Izraelben. András elmondta, miért pórbálkozik újra.TV + Sztárok--Ilyen lesz Siklósi Örs esküvőjehttp://www.life.hu/sztarok/20181204-ilyen-lesz-siklosi-ors-eskuvoje.htmlA 2018-as Eurovízión az AWS zenekar képviselte Magyarországot metál zenével. Az énekes, Siklósi Örs a nyáron kérte meg barátnője kezét. Most elmondta, hogyan tervezik az igazi metál esküvőt, amit jövő év májusában fognak tartani.TV + SztárokThinkstockValóVilág 9: összeomlott a kamerák előtt VV Ginu - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181204-osszeomlott-a-kamerak-elott-vv-ginu.htmlVV Ginu kiesése előtt borult ki: elárulta, már megbánta, hogy lefeküdt Csokival, és nem tudja, hogyan fog odakint a párja szemébe nézni. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.