A Dal 2019 The Middletonz Kállay-Saunders András
Óriási sikerrel járta meg a koppenhágai Eurovíziót Kállay-Saunders, aki most ismét nekivág A Dal című műsornak. Igaz, most új formációban, nem egyedül tervezi képviselni Magyarországot Izraelben. András elmondta, miért pórbálkozik újra.

Ilyen lesz Siklósi Örs esküvőjehttp://www.life.hu/sztarok/20181204-ilyen-lesz-siklosi-ors-eskuvoje.htmlA 2018-as Eurovízión az AWS zenekar képviselte Magyarországot metál zenével. Az énekes, Siklósi Örs a nyáron kérte meg barátnője kezét. Most elmondta, hogyan tervezik az igazi metál esküvőt, amit jövő év májusában fognak tartani.TV + SztárokThinkstockValóVilág 9: összeomlott a kamerák előtt VV Ginu - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181204-osszeomlott-a-kamerak-elott-vv-ginu.htmlVV Ginu kiesése előtt borult ki: elárulta, már megbánta, hogy lefeküdt Csokival, és nem tudja, hogyan fog odakint a párja szemébe nézni. TV + SztárokOrigoA budapesti világbajnokság után vissza akart vonulni Verrasztó Evelynhttp://www.life.hu/sztarok/20181204-a-budapesti-vilagbajnoksag-utan-vissza-akart-vonulni-verraszto-evelyn.htmlVerrasztó Evelyn elárulta, a budapesti világbajnokság után vissza akart vonulni, de nem tehette. Még szeretne bizonyítani. TV + SztárokOrigoRadics Gigit rengetegen elítélik azért, mert kiejtette az X-Faktorból a saját versenyzőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20181204-radics-gigit-rengetegen-elitelik-azert-mert-kiejtette-az-x-faktorbol-a-sajat-versenyzojet.htmlRadics Gigi megdöbbentő döntést hozott szombaton az X-Faktorban: nem engedte tovább saját mentoráltját. Taka kiesett a versenyből, az énekesnő pedig magára haragította a rajongókat. TV + SztárokOrigoÍme, Stohl András eljegyzési fotója: végre láthatjuk a menyasszonyáthttp://www.life.hu/sztarok/20181204-ime-stohl-andras-eljegyzesi-fotoja-vegre-lathatjuk-a-menyasszonyat.htmlMajka tudatatta hírt közösségi oldalán, hogy Stohl András eljegyezte barátnőjét. Egy fotóval gratulált a szerelmeseknek. TV + SztárokOrigoÍme, az öt leggazdagabb színész: Tom Hankstől Johnny Deppighttp://www.life.hu/sztarok/20181203-ime-az-ot-leggazdagabb-szinesz-tom-hankstol-johnny-deppig.htmlAz igazán nagyszabású filmek és sorozatok nemcsak szórakoztatnak, de nagyon sok pénzzel gazdagítják a bennük szereplő színészeket. Talán el sem tudjuk képzelni, a legnagyobb szerepeik hány nullát írtak a sztárok bankszámláján lévő összeg végére. A férfi színészek között a legsikeresebb Jerry Seinfeld, aki producerként és íróként is dolgozott a legjobban jövedelmező sorozatában. TV + Sztárok
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.