Curtis a közösségi oldalán reagált: nem hagyta cserben az árva gyermekeket

Forrás: Instagram / Curtis -
karácsony árva gyerekek Curtis rendezvény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Curtis a közösségi oldalán reagált arra, miért is nem ment el egy árva gyermekek számára rendezett karácsonyi programra, ahol ő lett volna a sztárvendég.

Mint arról már beszámoltunk, a Debreceni Egyetem Különleges Orvos- és Mentőcsoportja a nyírbátori árva gyerekeknek szervezett egy karácsonyi programot, amelynek sztárvendége Curtis lett volna. A rapper azonban nem jelent meg az eseményen.

Eddig az a hír járta, hogy Curtist el sem lehetett érni a rendezvény napján, ám ezt most ő maga cáfolta. Azt írta a közösségi oldalán, hogy jelezte az egyik szervezőnek napokkal az esemény előtt, hogy egyéb elfoglaltságai miatt sajnos mégsem tud elmenni. Emellett felvetette azt is, hogy később esetleg sort keríthetnek rá.

Ha ezt tényleg elhiszi valaki ezt a lejáratást, azt nagyon sajnálom! Többet segítek gyerekeknek és rászorulóknak, mint azok, akik kitalálták megint ezt a kedvességét rólam!" – írta felháborodva.

Dögös fotót posztolt Ada: kigombolt ingben, fehérneműben szexizikhttp://www.life.hu/sztarok/20181219-dogos-fotot-posztolt-ada-kigombolt-ingben-fehernemuben-szexizik.htmlKarácsony alkalmából szexi fehérneműs fotót posztolt Ada. TV + SztárokOrigoRadics Gigi dala a 37. helyig jutott a Billboard 100-as listájánhttp://www.life.hu/sztarok/20181219-radics-gigi-dala-a-37-helyig-jutott-a-billboard-100as-listajan.htmlRadics Gigi nagyon büszke lehet magára, hiszen olyan magasra jutott a dala a Billboard 100-as listáján, mint előtte még egyetlen magyarnak sem. TV + SztárokOrigoMelegpornós múltjáról vallott VV Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20181219-melegpornos-multjarol-vallott-vv-krisztian.htmlVV Krisztián nem tagadta, hogy évekkel ezelőtt melegpornóval kereste a kenyerét. TV + SztárokOrigoEmily Ratajkowski félmeztelenül pózol - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181219-emily-ratajkowski-felemztelenul-pozol.htmlEmily Ratajkowski a férfi követői legnagyobb örömére nem szokik le a dögös képek posztolásáról: ezúttal formás melleit mutatta meg. TV + SztárokOrigoEladó Cristiano Ronaldo első autójahttp://www.life.hu/sztarok/20181218-elado-cristiano-ronaldo-elso-autoja.html2003-ban igazolt a Manchester Unitedhez Cristiano Ronaldo. Ekkor vette első autóját, amelynek ő volt a második tulajdonosa. Ez a járgány most eladóvá vált, de megkérik az árát. TV + Sztárok--Karácsonykor születik Gór Nagy Mária unokájahttp://www.life.hu/sztarok/20181218-karacsonykor-szuletik-gor-nagy-maria-unokaja.htmlGór Nagy Mária a legszebb ajándékot kapja karácsonyra, amit csak az ember kérhet: ez lesz eddigi legboldogabb ünnepe. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.