Liu Shaolin Sándor egykori szerelme, Elise Christie élő adásban mutatott be a korcsolyázónak

Liu Shaolin Sándor bemutatás Elise Christie élő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liu Shaolin Sándor volt szerelme, Elise Christie még nincs túl a szakításon: elő adásban mutatott be volt szerelmének.

Liu Shaolin Sándor egykori szerelme, Elise Christie nem tette túl még magát a szakításon. Erre utal legalábbis az, amit a brit lány az Eb-n csinált. A korcsolyázó az 1500 döntője előtt ugyanis Liu Shaolin Sándor védjegyévé vált mozdulatait mutatta be, majd lefelé tartotta a hüvelykujját. A célzás egyértelmű, de a végeredménye már kevésbé: ezzel nem vált szimpatikussá a sportoló. Az esetről készült videót ide kattintva nézheted meg.

Zalatnay Sarolta nem lépett fel a Táncdalfesztiválos műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190114-zalatnay-sarolta-nem-lepett-fel-a-tancdalfesztivalos-musorban.htmlHatalmas bulit csaptak az egykor Táncdalfesztivál felejthetetlen alakjai, ám egy ember nagyon hiányzott a fellépők közül, méghozzá Zalatnay Sarolta. Őt nem hívták meg. TV + SztárokOrigoTitokban házasodott össze L. L. Junior és szerelme, Kinga: a szülők sem tudtak az esküvőrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190114-titokban-hazasodott-ossze-ll-junior-es-szerelme-kinga-a-szulok-sem-tudtak-az-eskuvorol.htmlL. L. Junior feleségül vette szerelmét a legnagyobb titokban: senki sem tudott az esküvőről. TV + SztárokOrigoValóVilág: Adri lett a kiválasztotthttp://www.life.hu/sztarok/20190114-valovilag-adri-lett-a-kivalasztott-parbaj.htmlA ValóVilág kiválasztásán döntetlen lett az állás, így Lacikának kellett döntenie arról, ki menjen ki párbajozni: Roli vagy Adri. Végül a lányra került a zöld kendő. TV + SztárokOrigoSzexi harcművész szépségétől olvadozik az internethttp://www.life.hu/sztarok/20190113-szexi-harcmuvesz-szepsegetol-olvadozik-az-internet.htmlA világ egyik legdurvább sportját végzi, mégis szívesen mutatja meg szexi, nőies oldalát az Instagramon Valerie Loureda. TV + SztárokOrigoÁllítják: Katalin hercegné életére törtekhttp://www.life.hu/sztarok/20190113-allitjak-katalin-hercegne-eletere-tortek-isis.htmlTavaly májusban arról lehetett olvasni, hogy az Iszlám Állam egyik katonája végezni akart a négyéves György herceggel. Azóta kiderült, hogy az ISIS célpontjává vált Katalin hercegné is: meg akarták mérgezni. TV + Sztárok--Miló Viki az Exatlonról: "Az utolsó lehetőséget kaptam"http://www.life.hu/sztarok/20190112-milo-viki-az-exatlonrol-az-utolso-lehetoseget-kaptam.htmlA négyszeres címvédő ökölvívó világbajnok, Miló Viki számára hamar véget ért a TV2 Exatlon című műsora, hiszen elsőként kellett Dominikáról hazarepülnie. Viki most a Life.hu-nak elmondta, hogyan élte meg azt, hogy 40 évesen szerinte élete utolsó lehetőségét kapta. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.