Shane Tusup megtörte a csendet: hosszú hónapok után most először írt a közösségi oldalára

úszás Hosszú Katinka golf Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shane Tusup hosszú hónapok után végre megtörte a csendet: egy hosszú bejegyzést írt a közösségi oldalára.

Hosszú Katinka volt férjéről, Shane Tusupról hónapok óta szinte semmit nem lehetett tudni, május óta még a közösségi oldalára sem posztolt. Most végre megtörte a csendet, és egy hosszú bejegyzést tett közzé.

A levelet azzal kezdi, hogy nagyon nehéz hónapokon van túl, élete legfájdalmasabb éveként írta le 2018-at. Ezután elárulta, hogy komoly döntés hozott: felhagy úszóedzői karrierjével, és egy egészen új sportágban próbálja ki magát: golfozó lesz.

Állítólag a golfozást még csak pár hónapja próbálta ki először, de elképesztően megtetszett neki, és célja, hogy világbajnok legyen.

Ennyit változott Ábel Anita az elmúlt 10 évben: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190116-ennyit-valtozott-abel-anita-az-elmult-10-evben.htmlÁbel Anita a közösségi oldalán mutatta meg, hogyan is nézett ki 10 évvel ezelőtt. TV + SztárokOrigoBalázs Klári és Korda György könyvben reagálnak az énekes melegségéről szóló pletykákrahttp://www.life.hu/sztarok/20190116-balazs-klari-es-korda-gyorgy-konyvben-reagalnak-az-enekes-melegsegerol-szolo-pletykakra.htmlKorda György nem tud szabadulni attól a hazugságtól, ami szinte a pályája eleje óta kísérti őt. Azt terjesztik róla, hogy nem a nőket szereti. TV + Sztárok--Majka a visszavonulást tervezgeti, Amerikában kezdhet új életethttp://www.life.hu/sztarok/20190116-majka-a-visszavonulast-tervezgeti-amerikaban-kezdhet-uj-eletet.htmlA Bors számolt be arról, hogy Majka egy időre visszavonul, és Amerikában telepedik le a családjával. TV + SztárokOrigoKárpáti Rebeka a kádból posztolt egy szexi fotóthttp://www.life.hu/sztarok/20190115-karpati-rebeka-a-kadbol-posztolt-egy-szexi-fotot.htmlNem titok, hogy Kárpáti Rebeka Thaiföldre utazott, amelynek gyönyörű pillanatait vlogban is megörökítették. Most pedig egy szexi képet mutatott meg, amely a nyaraláson készült. TV + SztárokOrigoEgy jósnő állítja, Kiszel Tünde korábbi életében férfi volthttp://www.life.hu/sztarok/20190115-egy-josno-allitja-kiszel-tunde-korabbi-eleteben-ferfi-volt.htmlKiszel Tündének élő adásban jósolt egy jövendőmondó. Kiderült, a naptárdíva előző életeiben rendre férfi volt. TV + SztárokOrigoJanza Kata fiatal szerelme férfiatlannak érezte a helyzetéthttp://www.life.hu/sztarok/20190115-janza-kata-fiatal-szerelme-ferfiatlannak-erezte-helyzetet.htmlJanza Katának és fiatal szerelmének sikerült rendbe hozniuk a kapcsolatukat, most pedig az is kiderült, hogy mi volt a baj: Pesák Ádám nem érezte magát férfinak. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.