Pintér Tibor élő adásban nyilatkozott szerelmével, Ilyés Jeniferrel

párkapcsolat Pintér Tibor szerelem Ilyés Jenifer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy érzelmes színpadi öleléssel kezdődött Pintér Tibor és 24 éves kedvesének, Ilyés Jenifernek a kapcsolata. Most erről meséltek élő adásban. 

Bizonyára meglepte a Rubos Fridával való szakítás híre Pintér Tibor rajongóit. Ám már újra szerelemre talált a 24 éves Ilyés Jenifer személyében.

Most mindketten a Mokka vendégei voltak. Elmesélték, hogy 9 éve ismerik egymást, egy begyakorolt jelenetet játszottak a színpadon. Meg kellett ölelniük egymást, és ekkor érezték úgy, hogy több alakult ki köztük az eddigi munkakapcsolatnál.

Tenya azt mondja, végre igazán szerelmes. "Óhatatlanul van egy déjá vu érzésem, sokat ültem már ezen a kanapén. Így rettenetesen hülyén hangzik az én számból, de higgyétek el, hogy ez így van, ahogy most mondtad: végre úgy érzem, hogy révbe értem" - mondta Pintér Tibor.

A szerelmesek elárulták, hogy bár még nem költöztek össze, Jenifer nagyon sok időt tölt Pintérnél.

10 millió forintot nyert egy játékos a Legyen Ön is milliomos!-banhttp://www.life.hu/sztarok/20190117-10-millio-forintot-nyert-egy-jatekos-a-legyen-on-is-milliomosban.html10 millió forintot vitt el egy játékos a Legyen Ön is milliomos!-ból. Ez rekordnyereménynek számít azóta, hogy a műsor megújult formában újraindult. TV + Sztárok--Harry herceg és Meghan hercegné személyzete csak 5 évet ad a házasságnakhttp://www.life.hu/sztarok/20190117-harry-herceg-es-meghan-hercegne-szemelyzete-csak-5-evet-ad-a-hazassagnak.htmlMár rengeteg pletyka kering azzal kapcsolatban, hogy a királyi család személyzete nehezen viseli Meghan hercegné szeszélyeit. Most pedig azt a hír járja, hogy az alkalmazottak csupán 5 évet jósolnak a hercegi pár házasságának. TV + Sztárok--Így pisil VV Hunor akkor, ha épp merevedése van: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190117-igy-pisil-vv-hunor-akkor-ha-epp-merevedese-van.htmlVV Hunor megmutatta villalakó társainak, hogyan kell pisilni akkor, ha a férfinak merevedése van. TV + SztárokOrigoOrosz Barbara síelés közben került veszélyes helyzetbe - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190117-orosz-barbara-sieles-kozben-kerult-veszelyes-helyzetbe.htmlOrosz Barbara nemrég igen rizikós helyzetbe került, saját bevallása szerint életveszélyes volt a szituáció. TV + SztárokOrigoVisszaéltek Köllő Babett nevével: perverz csaló zaklatja a luxusfeleség ismerőseithttp://www.life.hu/sztarok/20190117-visszaeltek-kollo-babett-nevevel-perverz-csalo-zaklatja-a-luxusfeleseg-ismeroseit.htmlKöllő Babett nagyon kiakadt: egy internetes csaló az ő nevében zaklatja az ismerőseit, barátait. TV + Sztárok--Kása András, az Exatlon Hungary versenyzője áramütést is túlélt márhttp://www.life.hu/sztarok/20190117-kasa-andras-az-exatlon-hungary-versenyzoje-aramutest-is-tulelt-mar.htmlNem mindennapi életet él az Exatlon Hungary versenyzője, Kása András. Családjának szeretné hazavinni a 20 millió forintos főnyereményt. Úgy tűnik, nem a verseny számára a legnagyobb próbatétel eddigi életében, hiszen autóbalesetet és áramütést is túlélt már. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.