Vajna Timi Instagram-oldalán folyamatosan Andy Vajnáról posztol: fotók

Forrás: Instagram/Vajna Timi -
Vajna Timi halál gyász Andy Vajna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ismeretes, január 20-án budapesti otthonában vesztette életét a filmügyi kormánybiztos, Andy Vajna. Bár felesége éppen síelt, a tragédia hallatára azonnal hazasietett, és azóta is közös otthonukban tartózkodik. Hatalmas lehet a fiatal feleség fájdalma, ugyanis folyamatosan elhunyt férjéről posztol közösségi oldalán. Nem tudja elfogadni az elfogadhatatlant...

Andy Vajna több mint egy hete hunyt el tragikus hirtelenséggel budapesti otthonában. Állítólag a ház gondnoka az ágya melletti szőnyegen talált rá a producerre, aki nem ment reggelizni a megszokott időben és ez vált gyanússá a férfinak.

Vajna Timi az első napokban hallgatásba burkolózott, nem osztott meg semmit közösségi oldalán, amiért sokan bírálták is. Ám az első sokk után szívszorító üzenetben búcsúzott nyilvánosan férjétől, azóta pedig folyamatosan Andyről posztol: közös fotók, világsztárok búcsúi, megható sorok. Az utóbbi napokban ilyen bejegyzések láthatók kizárólag a gyászoló feleség Instagram-oldalán.

„Hozzád tartozom és te hozzám tartozol, örökre”

– áll Timi utolsó InstaStoryjában, amit néhány órája tett közzé.

Vajna Timi így gyászol Forrás: InstaStory

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.