Ide temetik ma Andy Vajnát

Fotó: Polyák Attila - Origo -
temetés Fiumei úti sírkert Andy Vajna búcsúztatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demján Sándor sírjának közelében temetik ma el Andy Vajnát. A Fiumei úti sírkertben már nagy a biztonsági készültség.

Egy 200 négyzetméteres díszpavilont állítottak fel a Fiumei úti sírkert 19-es parcellájában, itt tartják majd Andy Vajna búcsúztatóját – írja a Blikk. A temetőben már nagyon nagy a biztonsági készültség, csak a meghívottak mehetnek be.

A zártkörű temetés 11 órakor kezdődik, ahol Arnold Schwarzenegger is beszédet mond.

Andy Vajnát ma temetik Fotó: Polyák Attila - Origo

Nagy volt a készülődés, a kisteherautók alig fértek el, és biztonsági őröket is láttam. Nem lehetett nem észrevenni, mert a sírkert épp nagyon üres volt. Úgy láttam, a hangtechnikát szállították" – mesélte egy arra járó hölgy.

Az utolsó pillanatban derült ki egyébként, hogy pontosan hova is temetik Andy Vajnát, a lap úgy tudja, végül a tavaly márciusban elhunyt Demján Sándor üzletember sírjának jobb oldalán lévő helyet választotta a család.

Bokszolás közben sérült meg VV Reni hüvelykujjahttp://www.life.hu/sztarok/20190130-bokszolas-kozben-serult-meg-vv-reni-huvelykujja.htmlBokszmérkőzésre készülnek a ValóVilág 9 játékosai. Az edzés során Reni ujja megsérült. TV + SztárokOrigoZsidró Tamás egy titkos esküvőn akarja elvenni Dobó Katáthttp://www.life.hu/sztarok/20190131-zsidro-tamas-egy-titkos-eskuvon-akarja-elvenni-dobo-katat.htmlZsidró Tamás és Dobó Kata az elmúlt években összecsiszolódtak, igazi családként élik a mindennapjaikat, ezért nem meglepő, hogy szóba került köztük az esküvő. Kiderült, hogy Zsidró egy titkos ceremónián szeretné elvenni Katát. TV + Sztárok--VV Aurelio összetört: így reagált a vádemelésrehttp://www.life.hu/sztarok/20190131-vv-aurelio-osszetort-igy-reagalt-a-vademelesre-emberrablas.htmlLetöltendő börtönbüntetést kért az ügyészség az emberrablással vádolt Aurelióra. Az egykori VV szereplő ügyvédje nyilatkozott.TV + SztárokOrigoSzabó Zsófi új műsoráról mesélt: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190130-szabo-zsofi-uj-musorarol-meselt-video.htmlSzabó Zsófi elárulta, milyen lesz a 2091-es éve munka szempontjából.TV + SztárokOrigoKoholák Alexa nehéz időszakáról vallott közösségi oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20190130-koholak-alexa-nehez-idoszakarol-vallott-kozossegi-oldalan.htmlMeglepő poszttal jelentkezett közösségi oldalán Koholák Alexa. Arról beszélt, hogyan változott meg az élete azóta, amióta megismerte férjét, Balázst. TV + SztárokOrigoEzek a sztárok titokban házasodtak össze: Berki Krisztián és Kulcsár Edina sem hirdették ki az esküvőjükethttp://www.life.hu/sztarok/20190130-ezek-a-sztarok-teljes-titokban-hazasodtak-ossze.htmlEgyes sztárok hatalmas felhajtást csinálnak az esküvőjükből, míg mások a legnagyobb titokban, meghittségben szeretnék kimondani a boldogító igent. Az alábbi magyar és külföldi sztárok az utóbbi kategóriába tartoznak, vagyis ők a legnagyobb titokban házasodtak, legalábbis megpróbálták a nyilvánosság kizárásával megrendezni az esküvőjüket. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.