Lady Gaga beleszerethetett Bradley Cooperbe

Forrás: AFP/Anthony Harvey -
eljegyzés szerelem Bradley Cooper Lady Gaga Csillag születik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyes hírek szerint Lady Gaga komolyan gondolkodik rajta, hogy felbontja az eljegyzését, ugyanis fülig beleszeretett Bradley Cooperbe.

Lady Gaga és Bradley Cooper nem titkolják, szoros kapcsolat alakult ki közöttük a Csillag születik forgatása alatt. A film megjelenése óta ódákat zengnek egymásról, a színész pedig nemrég váratlanul megjelent az énekesnő koncertjén is, hogy közösen énekeljék el a film betétdalát. Az erről készült felvételen is látszik, mekkora az összhang közöttük, és most egy olyan pletyka is kering róluk, hogy talán többet éreznek barátságnál. A bökkenő csak az, hogy mindketten párkapcsolatban élnek...

Lady Gaga és Bradley Cooper Forrás: AFP/Anthony Harvey

A német OK Magazin szellőztette meg a hírt, miszerint Lady Gaga hezitál azon, hogy a nyáron férjhez menjen-e a vőlegényéhez, Christian Carinóhoz, ugyanis teljesen elbizonytalanodott az érzéseiben. Úgy érzi, valami tényleg kialakult közte és Bradley Cooper között, és gyakran eljátszik a gondolattal, mi lenne, ha összejönnének... Csakhogy a színésznek végre sikerült megállapodnia, 2017 tavaszán szült neki gyermeket a párja, Irina Shayk.

Sári Évi megmutatta, milyen, amikor teljesen átváltozik egy szerep kedvéérthttp://www.life.hu/sztarok/20190206-sari-evi-megmutatta-milyen-amikor-teljesen-atvaltozik-egy-szerep-kedveert.htmlÁltalában szőke hajjal láthatjuk a színésznő-énekesnő Sári Évit. Most azonban megmutatta, milyen, amikor teljesen átváltozik egy szerep kedvéért. Te felismernéd így? TV + SztárokOrigoPécsi Ildikó valóban kiköltözteti unokáját a lakásábólhttp://www.life.hu/sztarok/20190206-pecsi-ildiko-valoban-kikoltozteti-unokajat-a-lakasabol.htmlTavasszal lejár a kilakoltatási moratórium, Pécsi Ildikó unokájának el kell hagynia a művésznő otthonát. TV + Sztárok--Brad Pitt és Angelina Jolie hetente többször is találkoznak egymássalhttp://www.life.hu/sztarok/20190206-brad-pitt-es-angelina-jolie-hetente-tobbszor-is-talalkoznak-egymassal.htmlA viharosan kezdődő válásuk békésebb mederben folytatódik: állítólag hetente többször is találkozik az egykori házaspár, és megpróbálják nyugodtan rendezni a helyzetüket. TV + SztárokAFPKitartanak a szponzorok Curtis melletthttp://www.life.hu/sztarok/20190206-kitartanak-a-szponzorok-curtis-mellett-elvono.htmlKitartanak a szponzorok az elvonón gyógyuló Curtis mellett. TV + Sztárok--Liptai Claudia újra a cukrászattal foglalkozik most, hogy nem tévézikhttp://www.life.hu/sztarok/20190206-liptai-claudia-ujra-a-cukraszattal-foglalkozik-most-hogy-nem-tevezik.htmlLiptai Claudia élete teljesen másként zajlik, hiszen a tévé már nincs képben. Elárulta, mivel tölti az idejét most. TV + SztárokOrigoMichael Schumacher nem a gyermekeivel látható a napvilágra került régi felvételekenhttp://www.life.hu/sztarok/20190205-michael-schumacher-nem-a-gyermekeivel-lathato-a-napvilagra-kerult-regi-felveteleken.htmlTöbb régi fotó is napvilágra került Michael Schumacherről és két kisgyerekről, akikről több helyen azt írták, hogy a gyermekei. Ez azonban nem igaz. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.