Az USA-ban kezdhet új életet Vajna Tímea

Forrás: instagram.com/timeavajna -
Andy Vajna Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tudni, hogy az Egyesült Államokban kezd új életet Vajna Tímea, akinek már csak fél éve van hátra az amerikai állampolgárság megszerzéséig.

„Timi nagyon nincs jól. Az első héten azt hittük, erős lesz, de a sírnál nagyon eltört a mécses. Nem csoda, hiszen az életében ez volt az első alkalom, amikor valakit el kellett temetnie. Andy halála óta nem is tudott mással foglalkozni, csak a temetéssel és a rászakadó gyásszal. A közeli barátok és családtagok felváltva vannak mellette, hogy átvészelje ezt az időszakot. Timi egyébként erősen spirituális. Meggyőződése, hogy Andy még mindig itt van vele. A temetés utáni zártkörű összejövetelen mindenkit meghatott az Andyről szóló beszéde” – mesélte a Story magazinnak egy barátja, és hozzátette, a végrendelettel – amelynek részletei majd Amerikában derülnek ki – egyáltalán nem foglalkozik Timi, mintha nem is érdekelné.

„Azt 100 százalékra veszem, hogy Amerikában marad. A családján kívül más már nem köti ide” – mondta.

Vajna Tímea Forrás: instagram.com/timeavajna

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.