Az USA-ban kezdhet új életet Vajna Tímea

Forrás: instagram.com/timeavajna -
Andy Vajna Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tudni, hogy az Egyesült Államokban kezd új életet Vajna Tímea, akinek már csak fél éve van hátra az amerikai állampolgárság megszerzéséig.

„Timi nagyon nincs jól. Az első héten azt hittük, erős lesz, de a sírnál nagyon eltört a mécses. Nem csoda, hiszen az életében ez volt az első alkalom, amikor valakit el kellett temetnie. Andy halála óta nem is tudott mással foglalkozni, csak a temetéssel és a rászakadó gyásszal. A közeli barátok és családtagok felváltva vannak mellette, hogy átvészelje ezt az időszakot. Timi egyébként erősen spirituális. Meggyőződése, hogy Andy még mindig itt van vele. A temetés utáni zártkörű összejövetelen mindenkit meghatott az Andyről szóló beszéde” – mesélte a Story magazinnak egy barátja, és hozzátette, a végrendelettel – amelynek részletei majd Amerikában derülnek ki – egyáltalán nem foglalkozik Timi, mintha nem is érdekelné.

„Azt 100 százalékra veszem, hogy Amerikában marad. A családján kívül más már nem köti ide” – mondta.

Vajna Tímea Forrás: instagram.com/timeavajna
Mentők vitték el VV Renithttp://www.life.hu/sztarok/20190203-mentok-vittek-el-vv-renit-a-bokszgalarol.htmlA bokszgála közben történt a baj... TV + SztárokOrigoKitálalt egy bennfentes Naomi Campbell és Liam Payne titkos viszonyárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190203-kitalalt-egy-bennfentes-naomi-campbell-es-a-one-direction-enekese-liam-payne-titkos-viszonyarol.htmlNaomi Campbell a pletykák szerint már 2 hónapja randizgat a One Direction 25 éves énekesével, Liam Payne-nel. TV + Sztárok--A Városligetben biciklizett Arnold Schwarzenegger – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190203-varosligetben-biciklizett-arnold-schwarzenegger.htmlArnold Schwarzenegger Andy Vajna temetésére jött Magyarországra, ő is azok között volt, akik beszédet mondtak a búcsúztatón. Később a városban bicajozott egyet, és posztolt is az Instagram-oldalára egy képet. TV + SztárokOrigoNemet mondott Dévényi Tibor felkérésére Friderikusz Sándorhttp://www.life.hu/sztarok/20190202-nemet-mondott-devenyi-tibor-felkeresere-friderikusz-sandor-teves.htmlDévényi Tibor műsorában olykor olyan hírességek teljesítették a gyerekek kívánságait, mint Diego Maradona vagy George Bush. Volt azonban két sztár, aki nemet mondott a megkeresésre: Friderikusz Sándor és Hofi Géza. TV + Sztárok--Andy Vajna halotti torán a kapcsolatukról beszélt Vajna Tímeahttp://www.life.hu/sztarok/20190202-andy-vajna-halotti-toran-a-kapcsolatukrol-beszelt-felesege-vajna-timea.htmlFolyamatosan a könnyeivel küszködött Andy Vajna halotti torán az özvegye, Tímea. Végig könnyezve hallgatta, ahogy a barátok megemlékeznek a férjéről, és ő is beszélt róla. TV + SztárokOrigoPásztor Anna bevállalós fotókat posztolt mindkét várandósságárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190127-pasztor-anna-bevallalos-fotokat-posztolt-mindket-varandossagarol-instagram.htmlNéhány évvel ezelőtti várandóssága alatt is vállalt merész fotózást az Anna and the Barbies énekesnője, az extravagáns Pásztor Anna. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.