Azt pletykálják, hogy Lady Gaga szakított a vőlegényével Christian Carinóval

Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Jant, Siny -
eljegyzés Bradley Cooper Christian Carino Lady Gaga szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legfrissebb hírek szerint Lady Gaga és vőlegénye felbontották az eljegyzésüket.

Lady Gaga a Csillag születikben ért a csúcsra, végre a színészi tehetségét is bemutathatta, nem csak azt, milyen jól énekel. Bradley Cooperrel közös filmjük hatalmas siker lett, és a két sztár is nagyon egymásra talált. A baj csak az, hogy egyikük sem egyedülálló. Bradley Cooper Irina Shayk partnere, közös gyermekük is született, Lady Gaga pedig – elvileg – Christian Carino jegyese. Csakhogy a legfrissebb hírek szerint az énekesnő felbontotta az eljegyzését.

Állítólag Lady Gaga és Christian szakítottak Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Jant, Siny

Több jel is erre utal, például az, hogy Lady Gaga nem viselte a jegygyűrűjét a Grammy-gálán, és a beszédében sem említette meg a vőlegényét.

Egyre kevesebbet mutatkoznak együtt, viszont Gaga látványosan isteníti Bradley Coopert.

Egyes források szerint a pár szakított, ugyan Christian Carino kétségbeesetten igyekszik visszaszerezni az énekesnőt. Mások azonban azt állítják, nincs semmi probléma a párnál.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.