Kim Kardashian 5 éves lánya, North West Tiffany ékszert kapott udvarlójától

North West Kanye West kim kardashian Valentin-nap Tiffany
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashian 5 éves lányának már van udvarlója, aki Valentin-nap alkalmából Tiffany ékszerrel kedveskedett a kis Northnak. 

Állítólag Kim Kardashian 5 éves lányának már van udvarlója, aki nagyon komolyan veszi a barát szerepét. Természetesen Valentin-napra is készült meglepetéssel szíve választottjának, és persze nem egy sima csokit adott Kim Kardashian és Kanye West 5 éves lányának, hanem ékszert, ráadásul a Tiffanyból... A 7 éves udvarló egyébként Caiden Mills rapper kisfia.

Hajdú Péter az Instagramon köszöntötte a kislányát, és Sarka Katának is üzenthttp://www.life.hu/sztarok/20190215-hajdu-peter-az-insatgramon-koszontotte-kislanyat-es-sarka-katanak-is-uzent.htmlHajdú Péter az Instagram-oldalán üzent a volt feleségének, Sarka Katának. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoCooky eljegyezte kedvesét, Debóráthttp://www.life.hu/sztarok/20190215-cooky-eljegyezte-kedveset-deborat.htmlCooky Valentin-napon eljegyezte kedvesét, Debórát. TV + SztárokOrigoÉNB Lali így csapta a szelet VV Zsuzsunak – Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190215-enb-lali-igy-csapta-a-szelet-vv-zsuzsunak.htmlÉNB Lali ellátogatott a ValóVilág-villába, és ha már ott járt, el is kezdte csapni a szelet Zsuzsunak. TV + SztárokOrigoMarsi Anikó a fiaival együtt Palik László után utazikhttp://www.life.hu/sztarok/20190215-marsi-aniko-fiaival-egyutt-palik-laszlo-utan-utazik.htmlMarsi Anikó és Palik László már két hónapja távol vannak egymástól: nem bírják tovább. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoValóVilág 9: VV Greg elárulta, mire költené a 36 milliós nyereménythttp://www.life.hu/sztarok/20190215-valovilag-9-vv-greg-elarulta-mire-koltene-a-36-millios-nyeremenyt.htmlVV Greg meglepően őszinte volt, ráadásul VV Rolival. Neki árulta el, mit kezdene a 36 millióval, ha megnyerné. TV + SztárokOrigoSmink nélküli arca miatt szóltak be Lena Headey-nek: ezt válaszolta a Trónok harca sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20190215-smink-nelkuli-arca-miatt-szoltak-be-lena-headeynek-ezt-valaszolta-a-tronok-harca-sztarja.htmlLena Headey nem hagyta figyelmen kívül egyik rajongójának beszólását: keményen visszaszólt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.