Curtis beszélt Balázséknak a rehabilitációjáról: tényleg sporttal és vitaminokkal kezelték

rehabilitáció Curtis Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Curtis elfelejtette, hogy Balázsékkal rádiós interjúja lesz, de kapott még egy esélyt. Ezúttal sikerült elérni, és őszintén vallott a rehabilitációjáról a rapper.

Curtis tegnap elfeledkezett a Rádió 1-es interjújáról, ami miatt népharag zúdult a rapperre. A kommentelők elítélték őt, de Balázs adott neki egy új esélyt. „Volt egy túlzó kijelentésem, hogy Curtist felejtsük el” – mondta Balázs, de úgy döntött a bántó kommentek hatására, hogy mégis felhívják, és ezúttal fel is vette a rapper.

Curtis beszélt a rehabilitációjáról Forrás: Instagram / Curtis
Így próbálja feldolgozni a gyászt Tahi Tóth László özvegye, Kárászy Szilviahttp://www.life.hu/sztarok/20190221-igy-probalja-feldolgozni-a-gyaszt-tahi-toth-laszlo-ozvegye-karaszy-szilvia.htmlInterjút adott Tahi Tóth László özvegye, Kárászy Szilvia. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoJaksity Kata nehéz helyzetbe került kirúgásával: egyedül neveli három gyermekéthttp://www.life.hu/sztarok/20190221-jaksity-kata-nehez-helyzetbe-kerult-kirugasaval-egyedul-neveli-harom-gyermeket.htmlJaksity Katát elbocsátották az ATV-től, ami miatt nehéz helyzetbe került, hiszen egyedül neveli három gyermekét. Ugyan meglepte a csatorna döntése, de nem esett kétségbe. TV + SztárokOrigoLagzi Lajcsi magánnyomozóval figyeltette lányát, Bogithttp://www.life.hu/sztarok/20190221-lagzi-lajcsi-magannyomozoval-figyeltette-lanyat-bogit.htmlLagzi Lajcsit nagyon félti gyermekeit és szó szerint minden eszközt bevet, hogy biztonságban tudja őket: még magánnyomozóval is figyeltette lányát. TV + SztárokOrigoAndy Vajna és volt felesége, Cecilia Mong a producer haláláig barátok voltakhttp://www.life.hu/sztarok/20190221-andy-vajna-es-volt-felesege-cecilia-mong-a-producer-halalaig-baratok-voltak.htmlEgyütt gyászol az USA-ban Vajna Tímea és Andy Vajna egykori felesége, Cecilia Mong. A producer szinte soha nem beszélt egyetlen gyermeke anyjáról, de azt tudni lehet, hogy élete végéig jóban voltak: Cecilia jól ismerte Andy volt kedvesét, Dobó Katát, és Vajna Tímeát is, sőt az esküvőjükön is részt vett. TV + Sztárok--Ebru Destan színésznő azt állítja, férje többször is megütötte őthttp://www.life.hu/sztarok/20190220-ebru-destan-szineszno-azt-allitja-ferje-tobbszor-is-megutotte-ot.htmlA Cennet-sorozat Özlemje állítja, férje korábban többször megütötte őt. TV + SztárokOrigoVV Greg a villából hazaérve jól kisírta magáthttp://www.life.hu/sztarok/20190220-vv-greg-a-villabol-hazaerve-jol-kisirta-magat.htmlVV Greg elárulta, miután kijött a villából, jól kisírta magát és megkönnyebbült. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.