Weisz Fanni és Hajmásy Péter megmutatta, milyen náluk egy veszekedés

vita Hajmásy Péter Weisz Fanni veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok dolog okozhat konfliktust egy frissen összeházasodott pár életében, de vajon hogyan oldja meg a vitát egy pár, ahol az egyik fél siket? Weisz Fanni és Hajmásy Péter megmutatták. 

Humoros videóval jelentkezett Instagram-oldalán Weisz Fanni és Hajmásy Péter. Megmutatták, milyen a friss házasok cívódása akkor, amikor az egyik fél siket.

Sok dolog okozhat konfliktust, ilyen például egy elfelejtett kupak vagy egy középen megnyomott fogkrémes tubus. Fanni azonban könnyen leszerelte panaszkodó férjét, leoltotta a villanyt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

JELSZERDA! @hagymaa #kisveszekedes

Weisz Fanni (@realweiszfanni) által megosztott bejegyzés,

Kicsapták a biztosítékot a profi baseballjátékos, Trevor Bauer randizási szabályaihttp://www.life.hu/sztarok/20190221-kicsaptak-a-biztositekot-a-profi-baseballjatekos-trevor-bauer-randizasi-szabalyai.htmlA profi baseballjátékos őszintén ismertette, milyen szabályokat követ a randizás során, az emberek pedig kiakadtak rajta. TV + SztárokOrigoÍgy él most Baranyi László, a Família Kft. nagypapájahttp://www.life.hu/sztarok/20190221-igy-el-most-baranyi-laszlo-a-familia-kft-nagypapaja.htmlMég mindig energikus és vidám a Família Kft. nagypapája, Baranyi László. Harmadik feleségével 50 éve tartanak ki egymás mellett, most pedig azt is elmesélte, hogy egyszert fegyvert nyomtak a homlokához. TV + SztárokOrigoA bíróság súlyosbította a vádat Pásztor Anna zaklatójának ügyébenhttp://www.life.hu/sztarok/20190221-a-birosag-sulyosbitotta-a-vadat-pasztor-anna-zaklatojanak-ugyeben.htmlEmberölés előkészületére módosította a vádat a bíróság Pásztor Anna zaklatójának ügyében. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoElkezdődött Pásztor Anna zaklatójának tárgyalásahttp://www.life.hu/sztarok/20190221-elkezdodott-pasztor-anna-zaklatojanak-targyalasa.htmlPásztor Anna zaklatója a bíróságon azt vallotta, már nagyon megbánta korábbi tettét, amikor kést rejtve a cipőjébe ment koncertre, és elmondása szerint soha nem akarta bántani az énekesnőt. TV + SztárokOrigoHajdú Péter és Alföldy Anna néhány hete vannak együtt: ezt lehet tudni a lányrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190221-hajdu-peter-es-alfoldy-anna-nehany-hete-vannak-egyutt-ezt-lehet-tudni-a-lanyrol.htmlHajdú Péterre ismét rátalált a szerelem, méghozzá egy fiatal modell, Alföldy Anna csavarta el a fejét. Már a volt műsorvezető is elismerte, hogy együtt vannak. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoAz Artisjus volt elnöke szerint Petruska András nem plagizálthttp://www.life.hu/sztarok/20190221-az-artisjus-volt-elnoke-szerint-petruska-andras-nem-plagizalt.htmlA Dal döntőjéből szakértői vélemények alapján zárták ki Petruskát, ám egy másik szakember szerint nem plagizált a zenész. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.