Meztelenül mutatta meg magát Samantha Hoopes modell

modell Samantha Hoopes Sports Illustrated meztelen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meztelenül mutatta meg magát a közösségi oldalán Samantha Hoopes modell.

A Sports Illustrated gyönyörű modellje, Samantha Hoopes dögös fotókkal bombázza rajongóit a közösségi oldalán. Persze a követőknek semmi kifogása ez ellen, sőt rendre elhalmozzák lájkokkal kedvencük képeit.

Nemrég például teljesen pucéran is megmutatta magát a szépség.

Idegesítő celebpárok: Kim Kardashian és Kanye West a lista élénhttp://www.life.hu/sztarok/20190308-idegesito-celebparok-kim-kardashian-es-kanye-west-a-lista-elen.htmlA sztárszerelmek nagy figyelmet kapnak, de nem mindegyik párocska szimpatikus az embereknek. Vagy azért, mert túltolják az egymás iránti érzelmeik kinyilvánítását, vagy egyszerűen csak bosszantóak mondjuk a sokadik szakítás és újraegyesülés vagy a drámáik miatt. Íme, azok a egykori és jelenlegi sztárpárok, akik eléggé idegesítőek. TV + Sztárok--Eljegyezte Jennifer Lopezt kedvese, Alex Rodriguezhttp://www.life.hu/sztarok/20190310-eljegyezte-jennifer-lopezt-kedvese-alex-rodriguez.htmlSzombat éjjel egyszerre tette közzé ugyanazt a képet a közösségi oldalán Jennifer Lopez és kedvese, Alex Rodriguez. TV + SztárokOrigoGlenn Close visszavonul egy időrehttp://www.life.hu/sztarok/20190306-glenn-close-visszavonul-egy-idore.htmlGlenn Close az Oscar-gála után úgy döntött, hogy egy időre visszavonul. TV + Sztárok--Dietz Gusztáv két kézzel szúrta magába a heroint: édesapja halála taszította a mélybehttp://www.life.hu/sztarok/20190309-dietz-gusztav-ket-kezzel-szurta-magaba-a-heroint-edesapja-halala-taszitotta-a-melybe.htmlDietz Gusztáv nem titkolja a múltját: édesapja halála után a droghoz nyúlt, méghozzá a legkeményebbhez. TV + Sztárok--Pataky Attilának nekimentek az ufókutatók: szerintük lejáratja őket a folyamatos szereplésévelhttp://www.life.hu/sztarok/20190309-pataky-attilanak-nekimentek-az-ufokutatokszerintuk-lejaratja-oket-a-folyamatos-szereplesevel.htmlPataky Attila folyamatosan mesél ufóélményeiről, nyíltan és őszintén osztja meg a nyilvánossággal a földönkívüliekkel történt találkozásait. Az ufókutatók azonban ezt nem nézik jó szemmel. TV + Sztárok--VV Zsuzsu így néz ki, mióta megnyerte a ValóVilág 9. szériáját – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190309-vv-zsuzsu-igy-nez-ki-miota-megnyerte-a-valovilag-9-szeriajat-foto.htmlVV Zsuzsu, a ValóVilágok történetének első női nyertese szokatlan külsővel fotóztatta magát. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.