Lezárult a pereskedés Pécsi Ildikó és Pártos Csilla között

2019.03.21. 10:00

Végre lezárult Pécsi Ildikó és Pártos Csilla évek óta tartó pereskedése.

Évek óta pereskedett egymással Pécsi Ildikó és egykori menye, Pártos Csilla. Nemrég az unoka, Csaba rokontartási pert is indított a nagyanyja ellen, amelyben több milliót követelt. Most azonban váratlan fordulat történt: elállt a pertől és ezzel gyakorlatilag véget ért a családi viszály, lezárult az ügy.

Nagyon váratlan volt, ami történt, nem is számítottam rá. Az unokám nem jött be a bíróságra, noha beidézték. Egyszer csak telefonált az ügyvédjének, hogy ez az új döntése, nem akar tovább pereskedni. Csaba gyakorlatilag elvégezte az egyetemet, eltartja magát, így nincs szüksége a pénzre. Szinte el sem hittem, amit hallok. (...) Ez nagy ajándék most. Lezárul egy elmebajos időszak, amelyben évek óta éltünk. Az biztos, a gyógyulásunkban is sokat számít, erőt ad” – mesélte megkönnyebbülve Pécsi Ildikó a Blikknek.

Pártos Csilla és Pécsi Ildikó végre kibékülhetFotó: Hámori Zsófia/Life.hu, Forrás: MTVA

A színművésznő hozzátette, nyitott arra, hogy a család kibéküljön egymással. Erre most már minden lehetőség adott.

Az élet útjai kifürkészhetetlenek. Ha ők békülni szeretnének, akkor elfogadjuk, örülünk neki. Nehéz ezt a sok évet bepótolni, és szeretném, ha újra élhető lenne a kapcsolatunk. Bízunk benne, a történteknek mindenféle szempontból pozitív hatásuk lesz. Az biztos, hogy a tárgyalás után szinte nem is tudtam magamhoz térni. Annyira kimerültem az elmúlt években, most pedig megnyugodhatok. Egész délután aludtam... Évek óta nem pihentem ilyen hosszan, ilyen nyugodtan, békésen.”

Pécsi IldikóPártos Csillavitapereskedés