Kimenőt kapott Szinetár Dóra és Makranczi Zalán: így romantikáztak

Makranczi Zalán romantika Szinetár Dóra randi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinetár Dóra és férje, Makranczi Zalán a Duna-parton romantikáztak.

Szinetár Dóra és Makranczi Zalán kimenőt kapott: a nagymama vigyázott közös gyermekükre, Benjáminra, ők pedig elmentek egy kicsit romantikázni. A Duna-partról posztoltak pár vicces fotót, láthatóan igen felszabadultak voltak. Ezt követően még a divathétre is beugrottak, ahol a vörös szőnyegen pózoltak a fotósok előtt.

Pápai Joci és Curtis milliókat nyertek a Pénzt vagy éveket! című műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190403-papai-joci-es-curtis-milliokat-nyertek-a-penzt-vagy-eveket-cimu-musorban.htmlCurtis és Pápai Joci párosa eleinte nem tűnt nyerőnek a Pénzt vagy éveket! című műsorban, de végül sikerült több millió forintot bezsebelniük. TV + SztárokOrigoVéget ért az Exatlon Hungary forgatása: Palik László hazatérhet családjáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20190403-veget-ert-az-exatlon-hungary-forgatasa-palik-laszlo-hazaterhet-csaladjahoz.htmlMaratoni forgatáson van túl Palik László, pontosan 99 napot töltött távol a családjától, de most hazatérhet. TV + SztárokOrigoTörőcsik Mari egészségére a férje halála nyomta rá a béleygéthttp://www.life.hu/sztarok/20190403-torocsik-mari-egeszsegere-a-ferje-halala-nyomta-ra-a-beleyget.htmlTörőcsik Mari fogadott unokája, Járai Máté nyilatkozott nagymamája állapotáról. Elárulta, hogy a színművésznő majd' belehalt férje halálába, ez nyomhatta rá a bélyegét az egészségére is. TV + Sztárok--Bemutatkozott a Forma-1-ben Michael Schumacher fia, Mickhttp://www.life.hu/sztarok/20190402-bemutatkozott-a-forma1ben-michael-schumacher-fia-mick.htmlBemutatkozott a Forma-1-ben a hétszeres világbajnok Michael Schumacher fia, Mick, aki kedden a múlt hétvégi Bahreini Nagydíj helyszínén tesztelte a Ferrari idei versenyautóját. TV + Sztárok--Így néz ki ma Huncutka, azaz Alisan Porterhttp://www.life.hu/sztarok/20190402-igy-nez-ki-ma-huncutka-azaz-alisan-porter.htmlGöndör hajáról és aranyos arcáról ismerte meg a fél világ Huncutkát, azaz Alisan Portert. Mára gyönyörű nővé és kétgyermekes anyává érett, jelenleg inkább énekesnőként tekint magára. TV + SztárokOrigoGeri Halliwell tagadja leszbikus kalandját, Mel B azonban kitart állítása melletthttp://www.life.hu/sztarok/20190402-geri-halliwell-tagadja-leszbikus-kalandjat-mel-b-azonban-kitart-allitasa-mellett.htmlMel B kitálalt leszbikus viszonyáról Geri Halliwell-lel, aki mindent tagad. Mel B pedig felháborodott, hogy Ginger Spice hazugnak állítja be őt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.