brilliáns elmék George Clooney Meghan Markle Meghan hercegné szerelem viszony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan megszületik Harry herceg és Meghan hercegné gyermeke. Azt suttogják, hogy George és Amal Clooney is a lehetséges keresztszülők között vannak. Ám most az is kiderült, korábban a hercegnének és a színésznek viszonya lehetett. 

Harry herceg és Meghan hercegné nemrégiben beköltöztek új otthonukba, és hamarosan megszületik első gyermekük is.

Azt suttogják, hogy a keresztszülők között lehet George és Amal Clooney is. Ám egy bennfentes az OK! magazinnak azt is elárulta, hogy Meghan hercegné és a színész között korábban szerelmi kapcsolat volt.

Amal és George Clooney még nem ismerték egymást a viszony idején Forrás: AFP/Gareth Fuller

Ez még azelőtt történt, mielőtt feleségül vette volna Amalt George Clooney, Meghan hercegné pedig éppen elvált előző férjétől. Úgy tudni, a Brilliáns elmék forgatásakor találkoztak. Az informátor szerint az egykori rövid viszonyról Harry herceg is tud.

Hajdú Péter és barátnője, Alföldy Anna nem tervezik meg előre közös jövőjükethttp://www.life.hu/sztarok/20190411-hajdu-peter-es-baratnoje-nem-tervezik-meg-elore-kozos-jovojuket.htmlHajdú Péter elárulta, egyelőre csak a közös nyaralást tervezik új barátnőjével, Alföldy Annával, később pedig meglátják, hogyan alakul a kapcsolatuk. TV + SztárokOrigoKim Kardashian magából kikelve üvöltött a gyerekei miatthttp://www.life.hu/sztarok/20190411-kim-kardashian-magabol-kikelve-uvoltott-gyermeki-miatt.htmlRajongói azért is imádják Kim Kardashiant, mert a családi vitákban és a gyerekeivel kapcsolatos kérdésekben is higgadt és kimért tud maradni. Ám most elmondta, hogy ő is szokott üvölteni. TV + SztárokOrigoCseke Katinka fotóját az egyik internetes társkeresőn láttákhttp://www.life.hu/sztarok/20190411-cseke-katinka-fotojat-az-egyik-internetes-tarskereson-lattak.htmlTíz év után vált el gyermeke édesapjától Cseke Katinka. Élete megváltozott, de új társat még nem talált. Most egy internetes társkereső oldalon bukkant fel a fotója. TV + SztárokOrigoZimány Linda hidegsokkal kezelte a derékfájdalmáthttp://www.life.hu/sztarok/20190411-zimany-linda-hidegsokkal-kezelte-derekfajdalmat.htmlDerékfájdalommal küzdött Zimány Linda. A modell szokatlan kezelésnek vetette alá magát. TV + SztárokOrigoByeAlex szerint nem lesz könnyű dolga az új női mentornak az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190411-byealex-szerint-nem-lesz-konnyu-dolga-az-uj-noi-mentornak-az-xfaktorban.htmlRadics Gigi kiszáll az X-Faktorból, de egyelőre az új mentor kiléte még titok. A zsűri többi tagja izgatottan várja az új tagot, bár ByeAlex szerint nem lesz könnyű dolga. TV + SztárokOrigoVajna Tímea daganatos betegeknek segített adományokkalhttp://www.life.hu/sztarok/20190411-vajna-timea-daganatos-betegeknek-segitett-adomanyokkal.htmlAndy Vajna özvegye, Vajna Tímea még mindig ingázik Magyarország és Los Angeles között. Az már kiderült, hogy munkát kapott a néhai férje hazai érdekeltségeit összefogó cégnél, most pedig azt is tudni lehet, hogy sokat jótékonykodik, hiszen férje is ezt tette. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.