Tóth Vera egyre vékonyabb - Fotó

fotó fogyás Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Verán jól látszik, hogy keményen edz: egyre karcsúbb és karcsúbb az énekesnő. 

Tóth Vera évekkel ezelőtt esett át egy beavatkozáson, de önmagában ez kevés volna ahhoz az eredményhez, amit azóta elért. Az énekesnő folyamatosan edz, és ez meg is látszik rajta. Egyre karcsúbb és karcsúbb, amit a legutóbbi fotója is bizonyít. Csak úgy sugárzik!

Ez a véleménye Bochkor Gábornak a menstruáló nőkrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190611-ez-a-velemenye-bochkor-gabornak-a-menstrualo-nokrol.htmlHavi bűnnek nevezte a menstruációt műsorában Bochkor Gábor. Állítólag bocsánatot kért a felvétel után. TV + Sztárok--Újra ittas vezetésen kapták Demcsák Zsuzsáthttp://www.life.hu/sztarok/20190611-ujra-ittas-vezetesen-kaptak-demcsak-zsuzsat.htmlA hírek szerint elvitték a rendőrök Demcsák Zsuzsát, akit ittas vezetésen kaptak. TV + SztárokOrigoCurtis arról vallott, hogy nem veti meg az alkoholthttp://www.life.hu/sztarok/20190611-curtis-arrol-vallott-hogy-nem-veti-meg-az-alkoholt.htmlCurtist sokan féltik attól, hogy visszaeshet, de a rapper leszögezte, feleslegesen aggódnak. TV + SztárokOrigoÍgy teltek Benke László utolsó napjaihttp://www.life.hu/sztarok/20190611-igy-teltek-benke-laszlo-utolso-napjai.htmlBenke Laci bácsi utolsó napjairól vallott az unokatestvére, Árpád. TV + SztárokOrigoDebreczeni Zitának egy hónapja fogszabályzója vanhttp://www.life.hu/sztarok/20190611-debreczeni-zitanak-egy-honapja-fogszabalyzoja-van.htmlDebreczeni Zita elárulta, egy hónapja fogszabályzója van. TV + SztárokOrigoElhunyt Nagy Bogi énekesnő nagymamájahttp://www.life.hu/sztarok/20190611-elhunyt-nagy-bogi-enekesno-nagymamaja.htmlNagy Bogi énekesnő rendkívül szomorú hírt osztott meg az Instagram-oldalán: egy fekete képpel tudatta, hogy elvesztette a nagymamáját. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.