párkapcsolat megcsalás Pamela Anderson Adil Rami
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő bejegyzéssel jelentkezett a közösségi oldalán Pamela Anderson. Azt állítja, hogy a párja, Adil Rami kétéves kapcsolatuk alatt végig megcsalta őt. 

"Életem utóbbi több mint 2 éve teljes hazugságban telt" – kezdi az Instagramon közzétett bejegyzését Pamela Anderson.

Rajongóit is megdöbbentette a sorokkal, miszerint párja, Adil Rami focista végig megcsalta őt. "Letaglózott, amit az utóbbi néhány napban megtudtam: Adil Rami kettős életet élt" – vallotta Anderson. Azt is leírta, hogy Rami mindig elmesélte neki, hogy a játékostársai megcsalják a feleségüket, ám ő ilyet soha nem tenne vele.

A Daily Mail szerint Pamela azt is állítja, hogy beszélt Rami volt párjával, gyermekei anyjával, aki elmondta, hogy a labdarúgó neki is hazudott.

L. L. Junior családi körben, itthon is elveszi feleségül Körtvélyessy Kingáthttp://www.life.hu/sztarok/20190625-l-l-junior-csaladi-korben-itthon-is-elveszi-felesegul-kortvelyessy-kingat.htmlÉv elején a legnagyobb titokban vette el Körtvélyessy Kingát L. L. Junior. A rapper és felesége most itthon, családi körben is kimondják a boldogító igen. Apósa, Körtvélyessy Zsolt szervezi a nagy napot. TV + Sztárok--Jennifer Aniston teljesen összetört, amikor megtudta, hogy Angelina Jolie terheshttp://www.life.hu/sztarok/20190625-jennifer-aniston-teljesen-osszetort-amikor-megtudta-angelina-jolie-terhes.htmlJennifer Aniston 2005-ben teljesen összetört, amikor meghallotta, hogy Angelina Jolie gyermeket vár exétől, Brad Pitt-től. TV + Sztárok--Kelemen Anna vízimentőnek állt - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190625-kelemen-anna-vizimentonek-allt.htmlKelemen Anni elmerült abban, milyen egy vízimentő élete, és még az újraélesztést is kipróbálta. TV + SztárokOrigoCsodásan néz ki a 75 esztendős Diana Ross – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190625-csodasan-nez-ki-a-75-esztendos-diana-ross.htmlFriss fotó készült a 75 esztendős Diana Rossról. TV + Sztárok--Plágiummal vádolják Delhusa Gjonthttp://www.life.hu/sztarok/20190625-plagiummal-vadoljak-delhusa-gjont.htmlA magyar énekest azzal vádolják, hogy egyik dala hasonlít Alvaro Soler egyik slágerére: Delhusa Gjon el is ismerte, hogy van egyezés, ráadásul szándékos. TV + SztárokOrigoErzsébet királynőnek valami az arcába vágódott egy nyilvános eseményenhttp://www.life.hu/sztarok/20190625-erzsebet-kiralynonek-valami-az-arcaba-vagodott-egy-nyilvanos-esemenyen.htmlMeglepő fordulat történt a Royal Windsor Kupa pólómérkőzésén a minap, amelyen II. Erzsébet királynő is részt vett. Véletlenül egy sál csapódott az arcába. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.