Távozik a képernyőről a Mokka műsorvezetője, Szabó Dóra: ez az oka

Forrás: BENCE BARSONY -
műsorvezető Mokka távozás ok Szabó Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány nappal ezelőtt derült ki, hogy Szabó Dóra, a Mokka műsorvezetője két és fél év után távozik a reggeli műsor csapatából. Elárulta, miért döntött így.

Szabó Dórát sokáig Pachmann Péter partnereként láthatták a nézők a Mokka című reggeli műsorban. A Jóban Rosszban színésznőjeként megismert egykori szépségkirálynő nem bírta a hajnali kelést és a műsor utáni teendők összeegyeztetését, ezért döntött a távozás mellett.

Szabó Dóra Forrás: BENCE BARSONY

"Mindennap hajnali négykor keltem, a műsor után fél tízkor pedig elkezdtem dolgozni a vállalkozásomban. Este hét-nyolc előtt nem értem haza.

Ezt a tempót fizikailag nem lehetett tovább csinálni, bármennyire szerettem volna, nem volt több energiám.

Előfordult, hogy szinte alig kaptam levegőt a fáradtságtól. Szeretném fejleszteni a cégemet, meg kell tanulnom, hogyan lehet egy vállalkozást igazán sikeressé tenni. A könyvelés, a rendszerezés, a racionális dolgok nem tartoznak az erősségeim közé, szükségem van időre és energiára, hogy ebben fejlesszem magam"mesélte a csinos műsorvezető a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.