Köllő Babett Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Feleségek luxuskivitelben sztárja, Köllő Babett sok üzenetet kap: a kedveseknek örül, a kötekedőkkel is elbeszélget, de saját bevallása szerint az obszcenitással nem tud mit kezdeni.

"Azért el kell mondanom, alapvetően pozitív, kedves üzeneteket kapok. Persze vannak olyanok, akik kötekednének, nekik általában válaszolok is, és az esetek nagy részében kulturált beszélgetés alakul ki. És persze van a másik véglet... (...) Nem elég, hogy sokszor 14-15 éves fiúk írják, hogy »megérnél egy patront«, néhányan a nemi szervükről küldenek fotót. Sőt kaptam már olyan videót is, amelyen egy férfi önkielégítést végzett" – mesélte a Blikknek Köllő Babett, aki automatikusan törli ezeket a tartalmakat.

Forrás: Köllő Babett / Instagram

Elárverezték Diana hercegnő melegítőfelsőjét 53 ezer dollárérthttp://www.life.hu/sztarok/20190715--elarvereztek-diana-hercegno-melegitofelsojet-53-ezer-dollarer.htmlElárverezték 53 ezer dollárért (15,3 millió forint) az 1997-ben elhunyt Diana walesi hercegnő egy Fly Atlantic feliratú sötétkék melegítőfelsőjét, amelyet a néhai hercegnő Richard Branson brit milliárdostól, a Virgin Atlantic alapítójától kapott ajándékba. TV + Sztárok--A Viking Sigyn kapitánya sokkot kapott, amikor rájött, hogy emberek haltak meg a hibája miatthttp://www.life.hu/sztarok/20190715-a-viking-sigyn-kapitanya-sokkot-kapott-amikor-rajott-hogy-emberek-haltak-meg-a-hibaja-miatt.htmlA május 29-i budapesti hajókatasztrófa nyomozása során felvett újabb tanúvallomásokat tanulmányozva erősödik a gyanú, hogy a Viking Sigyn ukrán kapitánya, Jurij Csaplinszkij sokkot kapott, amikor rájött, hogy emberek halnak meg a hibája miatt - írta a Magyar Nemzet hétfőn.TV + Sztárok--Geszler Dorottya: "Azt hitték, hogy csak egy üresfejű cicababa vagyok"http://www.life.hu/sztarok/20190714-geszler-dorottya-azt-hittek-hogy-csak-egy-uresfeju-cicababa-vagyok.htmlRohan az idő, szinte hihetetlen, hogy 30 éve ismerte meg az ország Geszler Dorottyát. Az akkor 19 éves lány a szépségversenyen mindenkit elbűvölt. Dorottya úgy érzi, visszatekintve – bár nem az ő fejére került a korona – nagyon sokat profitált a versenyből. TV + Sztárok--Nagyot fordult a világ Demcsák Zsuzsávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190712-nagyot-fordult-a-vilag-demcsak-zsuzsaval-miota-megismerkedett-krishannal.htmlTeljesen megváltoztatta az új szerelem Demcsák Zsuzsa életét. A műsorvezető évek óta élt magányosan, amikor az Ázsia Expressz forgatásán megismerte Krishant. TV + SztárokOrigoEladja veresegyházi telkét Boros Lajos: elfogytak a tartalékaihttp://www.life.hu/sztarok/20190712-eladja-veresegyhazi-telket-boros-lajos-elfogytak-a-tartalekai-sok-penzt-kolt-gyogyszerre.htmlEgészségügyi kiadásai felemésztették Boros Lajos minden pénzét. A rádiós most megválna veresegyházi telkétől. TV + SztárokOrigoRájár a rúd Kowalskyékra: baleset, műtét – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190712-oriasi-dramak-a-kowalsky-zenekarban.htmlNem kíméli a sors a Kowalsky meg a Vega zenekart. Júniusban az együttes turnébusza felborult, majd napra pontosan egy hónappal később a zenekar frontemberét műteni kellett, így kérdésessé vált több koncert sorsa. Míg az egyik alkalommal a Tankcsapda helyettesítette az ország egyik legnépszerűbb bandáját, az EFOTT-os bulit már Kowáék megcsinálták, mindössze 30 órával a műtét után. Hogy mi van a zenekarral, hogyan vészelik át a nehezebb időszakot, a Life.hu-nak elmondták. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.