Különös dolgot látott Diana hercegné arcán az őt 38 éve meginterjúvoló riporter

házasság interjú Károly herceg Diana hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy brit újságírónő elárulta, különös dolgot vélt felfedezni Diana hercegné arcán egy nappal az esküvője előtt.

Angela Rippon 38 évvel ezelőtt, az esküvőjük előtti napon készített interjút Károly herceggel és Dianával. Az újságírónő most a Daily Mailnek emlékezett vissza arra az ominózus beszélgetésre. Mint mondja, már akkor nagyon különösnek találta a leendő hercegné testbeszédét.

Az interjú végén nagyon sok boldogságot kívánt nekik, amire Károly egy mosollyal válaszolt, Diana viszont csak lesütötte a szemét, és a földet nézte. Szerinte ez egyértelműen előrevetítette, milyen jövő vár rájuk.

Emellett Dianát nagyon idegesnek látta, látszott, hogy még nem szokott hozzá az ilyen interjúkhoz. Ez azonban semmit sem jelent, hiszen valószínűleg minden fiatal menyasszony ilyen lett volna az ő helyében.

Az a bizonyos jelenet a videó utolsó másodperceiben látható:

A palota reagált arra a vádra, miszerint Katalin hercegné botoxoltatotthttp://www.life.hu/sztarok/20190725-a-palota-reagalt-arra-a-vadra-miszerint-katalin-hercegne-botoxoltatott.htmlA palota cáfolja azt az értesülést, miszerint Katalin hercegné botoxot használ. TV + Sztárok--Így néz ki ma a 79 éves Paul Hogan, azaz Krokodil Dundeehttp://www.life.hu/sztarok/20190726-igy-nez-ki-ma-a-79-eves-paul-hogan-azaz-krokodil-dundee.htmlHazánkban leginkább a Krokodil Dundee című film miatt ismerjük Paul Hogant. A színész ma már 79 éves, így néz ki ma. TV + Sztárok--Szandi és Bogdán Csaba első csókjuk évfordulóját ünneplihttp://www.life.hu/sztarok/20190726-szandi-es-bogdan-csaba-elso-csokuk-evfordulojat-unnepli.htmlKülönleges múltidéző fotót osztott meg követőivel Szandi. Férjével, Bogdán Csabával első csókjuk évfordulóját ünneplik. TV + Sztárok--Varga Izabella megmutatta, hogyan fest smink és frizura nélkülhttp://www.life.hu/sztarok/20190726-varga-izabella-megmutatta-hogyan-fest-smink-es-frizura-nelkul.htmlÉves vakációját tölti Varga Izabella, a Barátok közt szereplője. Most megmutatta, hogy fest smink és gondosan elkészített frizura nélkül. TV + Sztárok--Ábel Anita: "K..va jól nézek ki!"http://www.life.hu/sztarok/20190725-abel-anita-vallalja-hogy-oreg-de-kurva-jol-nez-ki.htmlA Spektrum Home műsorán futó NőComment! adásában fakadt ki Ábel Anita, amikor arról volt szó, hogy a kommentelők megjegyzéseket tettek a műsor szereplőinek életkorára. TV + SztárokOrigoShane Tusup ősszel motivációs előadásokat tartana Budapestenhttp://www.life.hu/sztarok/20190725-shane-tusup-osszel-motivacios-eloadasokat-tartana-budapesten.htmlShane Tusup rajongói kérésének eleget téve motivációs előadásokat tartana Budapesten. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.