Tóth Vera hatalmas dekoltázzsal szelfizett – Fotó

Forrás: Instagram / Tóthveraofficial -
szelfi dekoltázs Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Vera elképesztő formában van. Karrierje, magánélete szárnyal, külseje pedig akár egy díváé.

Tóth Vera gyönyörű nő, elképesztő fogyása után rá sem ismerni az egykor túlsúlyos énekesnőre.

Bátran és büszkén vállalja alakját, amiért rengeteget dolgozott. Egyre több szexi fotót mutat magáról. Ezúttal is így tett: látványos dekoltázzsal szelfizett.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Újabb bevetés, újabb impulzus, de a csaj a régi... @budapest_bar

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés,

Tóth Vera elképesztő átváltozása: mintha nem is ugyanaz az ember lenne

Sokáig küzdött a súlyával Tóth Vera énekesnő. Az utóbbi időben azonban rengeteget fogyott, később pedig a szerelem is rátalált. Nagyon boldognak tűnik. Most megmutatta, mennyit változott a külseje az elmúlt 7 évben.

Farkas-Koholák Alexa kamerák előtt sírta el magát, ezért: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190803-farkaskoholak-alexa-kamerak-elott-sirta-el-magat-ezert-video.htmlKoholák Alexa nagyon boldog 26 évvel idősebb férje mellett. Orosz Barbinak mesélt új életéről, amikor kamerák előtt el is sírta magát.TV + SztárokOrigoReviczky Gábor szerint barátja teljesen kiforgatta vagyonából Antal Imréthttp://www.life.hu/sztarok/20190803-reviczky-gabor-szerint-baratja-teljesen-kiforgatta-vagyonabol-antal-imret.htmlA napokban ünnepelte volna 84. születésnapját az ország egyik leghíresebb nevettetője, Antal Imre, aki 11 évvel ezelőtt daganatos betegségben hunyt el. Sírja gondozatlanul áll, barátai pedig felháborítónak tartják, hogy senki sem viseli gondját egy ekkora művész emlékének. TV + SztárokOrigoLena Dunham színésznő a vörös szőnyegen csókolta szájon Brad Pittet: a színész nem örült a spontán megmozdulásnakhttp://www.life.hu/sztarok/20190803-lena-dunham-szineszno-a-voros-szonyegen-csokolta-szajon-brad-pittet-a-szinesz-nem-orult-a-spontan.htmlBrad Pitt és Leonardo DiCaprio legújabb filmjét reklámozza több színésztársukkal együtt. Egy ilyen eseményen történt, hogy az egyik kolléga a vörös szőnyegen hirtelen szájon csókolta a sármos színészt...TV + Sztárok--Völgyi Zsuzsi és férje az első randi után 15 évig nem találkoztak: egy társkeresőn akadtak egymásrahttp://www.life.hu/sztarok/20190803-volgyi-zsuzsi-es-ferje-az-elso-randi-utan-15-evig-nem-talalkoztak-egy-tarskereson-akadtak-egymasra.htmlVölgyi Zsuzsi, a Romantik énekesnője 15 évet várt a második randira. Ez volt az oka. TV + Sztárok--22 évvel ezelőtti fotót posztolt magáról Dobó Katahttp://www.life.hu/sztarok/20190802-22-evvel-ezelotti-fotot-posztolt-magarol-dobo-kata.htmlDobó Kata A miniszter félrelép című film egyik fotójával nosztalgiázott a közösségi oldalán. TV + Sztárok--Palik László: "A mindennapos sportnak köszönhetően kiváló egészségnek örvendek"http://www.life.hu/sztarok/20190802-palik-laszlofuss-csalad-fuss-musorvezetoje-naponta-sportol.htmlPalik László, a Fuss, család, fuss! műsorvezetője maga is nagy sportrajongó, így a TV2 új sportrealityje igazán testre szabott feladat számára. Elmondta, nagyon várja a kiválasztott családokat. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.