Miley Cyrus még el sem vált a férjétől, máris nyilvánosan szexelt, ráadásul egy nővel

csók Miley Cyrus Liam Hemsworth válás Kaitlynn Carter nyilvános szex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig pár napja reppent fel a hír, hogy Miley Cyrus és Liam Hemsworth házasságának vége, a botrányhősnő máris kihasználta visszakapott szabadságát, nem is akárhogyan.

Nemrég még Olaszországban kapták lencsevégre az énekesnőt, ahogy Kaitlynn Carter bloggerrel és modellel csókolózik egy jachton, most pedig már a nyilvános szex is felkerült az új pár bulvárlistájára. Egy amerikai szórakozóhelyen gabalyodtak egymásba, a kelleténél kissé intimebb módon. Az egyik ott dolgozó beszámolója alapján a két fiatal nő nem igazán tudta távol tartani egymás testétől se a kezeiket, se az ajkaikat, függetlenül attól, hogy a mosdóban, a pultnál vagy a táncparkett közepén voltak-e.

Miley korábban lezárhatta már magában a férjével való kapcsolatát, erre utal legalábbis, hogy máris fejest ugrott egy új kapcsolatba.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

rock the boat, don’t rock the boat baby ⚓️

Kaitlynn Carter (@kaitlynn) által megosztott bejegyzés,

Kaitlynn Carter neve egyébként a Kardashian-klán ismerői számára nem lehet új, ugyanis hosszú éveken át volt Brody Jennernek, Caitlyn Jenner fiának kedvese. A pár egyébként szintén nemrég jelentette be, hogy életüket ezután külön utakon folytatják.

Most már biztos: hat év után szakított Jamie Foxx és Katie Holmeshttp://www.life.hu/sztarok/20190821-most-mar-biztos-hat-ev-utan-szakitott-jamie-foxx-es-katie-holmes.htmlMég tavasszal felröppent a hír, hogy Jamie Foxx és Katie Holmes szakított, ám nem sokkal később olyan fotók jelentek meg róluk, amiken kézenfogva turbékolnak a tengerparton. Azóta nem hallottunk róluk, egészen mostanáig.TV + Sztárok--Király Viktor menyasszonya, Anita kifeküdt biciklizés után - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190820-kiraly-viktor-menyasszonya-anita-kifekudt-biciklizes-utan-foto.htmlKirály Viktor menyasszonya megmutatta, hogy érzi magát egy kiadós testmozgás után.TV + SztárokOrigoMC Hawer szakított szerelmével, Fannival: mégis sok a korkülönbséghttp://www.life.hu/sztarok/20190820-mc-hawer-szakitott-szerelmevel-fannival-megis-sok-a-korkulonbseg.htmlMC Hawer szomorúan jelentette be közösségi oldalán, hogy szakítottak 33 évvel fiatalabb kedvesével. TV + SztárokOrigoSzabó Ádám így üzent az Instagramon Tóth Andinak – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190820-szabo-adam-igy-uzent-az-instagramon-toth-andinak-foto.htmlMásfél éve alkot egy párt Tóth Andi és Szabó Ádám. Az énekes-harmonikás így köszöntötte szerelmét a neves napon. TV + SztárokOrigoBritney Spears magára haragította követőit: másfél milliós cipőt posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20190820-brintey-spears-magara-haragitotta-kovetoit-masfel-millios-cipot-posztolt.htmlBritney Spears olyat tett, ami miatt a rajongói nagyon megharagudtak rá. TV + Sztárok--Hódi Pamela jótékonykodik: kislánya megunt játékainak keres új otthonthttp://www.life.hu/sztarok/20190820-hodi-pamela-jotekonykodik-kislanya-megunt-jatekainak-keres-uj-otthont.htmlHódi Pamela nagytakarítást végzett kislánya, Natika szobájában és rengeteg játékot selejtezett ki, amelyeknek új otthon keres. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.