Balesetet szenvedett bicajozás közben Tóth Vera: mentőt is kellett hozzá hívni

mentő baleset Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Vera és kedvese, Pauli Zoltán biciklitúrán vettek részt. A gyönyörű énekesnő azonban hatalmasat esett, mentőt is kellett hívni hozzá.

Tóth Vera és szerelme a Balaton északi partján biciklitúráznak, ahol gyönyörű tájakat fedeznek fel. Sajnos a túrázás közben Vera hatalmasat esett, és alaposan lezúzta magát. Mentőt is kellett hozzá hívni. Szerencsére nagyobb baj nem történt, a sérüléseit ellátták és bekötözték. Minderről InstaStoryban adott hírt a gyönyörű énekesnő.

Forrás: Instastory

Tóth Vera és szerelme nagy bejelentést tettek

Élő Facebook-videóban árulta el Tóth Vera és párja, Pauli Zoltán, mire készülnek.
Ördög Nóra soha nem volt féltékeny amiatt, hogy férje meztelen nőket fotózhttp://www.life.hu/sztarok/20190830-ordog-nora-soha-nem-volt-feltekeny-amiatt-hogy-ferje-meztelen-noket-fotoz.htmlHázasságáról vallott Ördög Nóra: elárulta, nem zavarja, hogy férje munkája során meztelen nőket fotóz. TV + SztárokOrigoFodrászával posztolt összebújós fotót Palvin Barbihttp://www.life.hu/sztarok/20190830-fodraszaval-posztolt-osszebujos-fotot-palvin-barbi.htmlPalvin Barbiról olyan friss fotók készültek, amelyen nem a párját ölelgeti, hanem egy másik férfit. TV + Sztárok--ByeAlex elárulta, 26 éves koráig csak tömlősajtot evett, nehogy minden pénze elfogyjonhttp://www.life.hu/sztarok/20190830-byealex-elarulta-26-eves-koraig-csak-tomlosajtot-evett-nehogy-minden-penze-elfogyjon.htmlByeAlex a Best magazinnak mesélt fiatalabb koráról. Elárulta, hogy régen folyamatosan a pénzen stresszelt.TV + SztárokOrigoÁbel Anita kiakadt az őt bírálókon: közösségi oldalán vágott visszahttp://www.life.hu/sztarok/20190830-abel-anita-kiakadt-az-ot-biralokon-kozossegi-oldalan-vagott-vissza.htmlÁbel Anita megunta, hogy új párjával kapcsolatban a korkülönbség a téma. Közösségi oldalán hosszú posztban fejtette ki a véleményét.TV + SztárokOrigoEzt gondolja az úszók kapitánya Shane Tusuprólhttp://www.life.hu/sztarok/20190830-ezt-gondolja-az-uszok-kapitanya-shane-tusuprol.htmlSós Csaba szerint Shane Tusupnak csupán Hosszú Katinka kiteljesedésében volt szerepe. TV + Sztárok--Kiderült: fél évet töltött börtönben Bohos Kornél, az Ázsia Expressz 2. játékosahttp://www.life.hu/sztarok/20190830-kiderult-fel-evet-toltott-bortonben-bohos-kornel-az-azsia-expressz-2-jatekosa.htmlA Blikk megtudta, hogy Bohos Kornélt 2017-ben tartóztatták le tiltott teljesítményfokozó szerekkel való visszaélés gyanújával. Hat hónapot volt előzetesben Debrecenben.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.