Betegsége miatt egy speciális szerződést kötött a TV2-vel Hódi Pamela

Forrás: TV2/sajtoszoba.tv -
betegség Hódi Pamela TV2 Cluster-fejfájás Ázsia Expressz 2.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela elárulta, betegsége miatt egy speciális szerződést kötött a TV2-vel.

Hódi Pamela évek óta küzd az úgynevezett cluster betegséggel, ami azt jelenti, néha olyan rohamok jönnek rá, amelyek jóval erősebbek egy sima migrénnél és az arca is megbénulhat tőle. Figyelmeztette erre a TV2-t is, akik nagyon megértőek voltak vele szemben, egy speciális szerződést kötöttek vele az Ázsia Expressz forgatására.

Sajnos évek óta kínoz ez a kellemetlen betegség, ami nagyjából évenként jelentkezik egy-egy brutális erejű roham formájában. Mivel 2018-ban éppen márciusban jött, ezért benne volt a pakliban, hogy éppen Ázsiában tör rám a következő roham. Ha ez bekövetkezett volna, szinte biztos, hogy fel kellett volna adnom a játékot, hiszen a tüneteket megszüntetni nem, csak enyhíteni lehet. (...) Amikor jeleztem a csatornának, hogy bármikor előjöhet ez probléma, azonnal módosították a szerződésemet és belevették, hogy semmilyen felelősség nem terhel, ha egy roham miatt fel kell adnom a küzdelmet. Ezen kívül az is belekerült a szerződésembe, hogy az orvosnál mindig ott kell lennie annak az injekciónak, amit roham esetén a combomba kell szúrni és persze egy oxigénpalack is volt a kísérő kocsin, mivel a tiszta oxigén az egyetlen, ami képes enyhíteni a fájdalmat" - árulta el a Ripostnak.

Hódi Pamela Forrás: TV2/sajtoszoba.tv

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.