Ázsia Expressz 2: a csípős ételek miatt injekciót is kellett adni a játékosoknak

Forrás: TV2 -
mentő orvos Ázsia Expressz 2.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ázsia Expressz 2 játékosaira orvos is vigyázott, volt is rá szükség.

Az Ázsia Expressz 2. versenyzőinek egészségére orvos is vigyázott a játék alatt, és szükség is volt a segítségére. Többször is el kellett látni a játékosokat.

Ázsia Expressz 2: mindenki kiakadt a csípős ételektől Forrás: TV2

"

Persze, minden este megkerestük őket, hogy egészségügyi és biztonsági szempontból is leellenőrizzük a szállást,

Blikknek

Király Viktor elárulta, milyen apa szeretne lennihttp://www.life.hu/sztarok/20190910-kiraly-viktor-elarulta-milyen-apa-szeretne-lenni.htmlKirály Viktor megtalálta élete párját, és már az esküvőre készülnek. Elárulta, mikor kerül sor a menyegzőre, és azt is, milyen apa szeretne lenni. TV + SztárokOrigoLebetegedett Kállay-Saunders Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20190910-lebetegedett-kallay-saunders-andras.htmlKállay-Saunders András lebetegedett, emiatt egy koncertjét is lemondta. TV + Sztárok--Babát vár Petrik Andrea színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20190910-babat-var-petrik-andrea-szineszno.htmlBabát vár a Kincsem sztárja, Petrik Andrea. TV + SztárokOrigoDamu Roland társkeresőn próbál párt találnihttp://www.life.hu/sztarok/20190910-damu-roland-tarskereson-probal-part-talalni.htmlDamu Roland keresi a társát: egy népszerű applikáción próbál szerelmet találni. TV + Sztárok--Átlátszó ruhában vonult a divathéten a rapper, Saweetie (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190909-atlaltszo-ruhaban-vonult-a-divatheten-a-rapper-saweetie.htmlSzinte semmi nem takarta a rapper idomait a divathéten: melltartót sem viselt az átlátszó ruhája alatt. TV + SztárokOrigoKökény Attila nyilatkozott L.L. Junior kisfiának halálárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190909-kokeny-attila-nyilatkozott-ll-junior-kisfianak-halalarol.htmlL.L. Junior barátja, Kökény Attila nyilatkozott a zenész kisfiának haláláról. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.