Müller Péter: "Minden problémádat csakis úgy tudod megoldani, ha egy szintről följebb nézed..."

Forrás: Shutterstock -
problémamegoldás probléma Müller Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni.Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 478. rész.

Jól figyelj, fontos! Minden problémádat csakis úgy tudod megoldani, ha egy szintről följebb nézed, mint ahol keletkezett.

Minden problémádat csakis úgy tudod megoldani, ha egy szintről följebb nézed Forrás: Shutterstock

Ha nem ezt teszed, szüntelen ketrecharcban állsz. Legyen az a probléma féltékenység, szenvedély, gyűlölet, gyász, félelem, depresszió, vagy akár valami pszichoszomatikus baj – följebb lépsz, rálátsz, s már nem az átlátatlan érzelmek uralnak, hanem a megértő bölcsességed. Sőt – és ez a titok – éppen az a problémád célja, hogy följebb lépj. Azt akarja minden bajod, hogy több légy! Amíg nem leszel, a bajod is megmarad. Bármilyen trükköt találsz ki – marad a ketrecharcod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.