Nyuszi a kalapban... de a varázsló te vagy!

Forrás: Thinkstock -
férfi Müller Péter nyuszi a kalapban életút sors heti útravaló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Müller Péter minden héten ilyen "lelki útravalót" ad. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló - 132. rész.

Élni csodálatos mutatvány. De egyet ne feledj! A nyulat, amit elővarázsolsz a cilinderből, te tetted bele!

Nem mások. Te magad. Ezt mindig elfelejted, és ebből van a legtöbb baj. Mi abban a megfordított tudatban élünk, hogy mindenért mások a hibásak. Miatta jutottam ide. Ő rontotta el. "Mások vittek rossz utakra engem, a mások bűne az én hibám" - mondja a nóta. Kik a bűnösök? A férjem. A feleségem. A barátom. A szeretőm. Az üzlettársam. A szomszédom, a társadalom, a világ. Mindig mások. Mások felelnek az én életemért. Nem emlékszünk rá, hogy a nyulat mi tettük a cilinderbe. Pláne akkor nem, ha az egy csúnya patkány. - Ki volt ez?!... Ki tette ezt?!

Forrás: Thinkstock

Ha egyszer változtatni akarsz az életeden, ismerd föl, hogy a varázsló te magad vagy! És nem véletlenül élsz éppen itt, ebben a világban, ebben a családban. És nem véletlenül ez a férfi a férjed, vagy ez a nő a feleséged.

Ha ezt a gondolatot tovább viszed, rájössz, hogy számos betegséged oka te magad vagy.
És csak akkor tudsz igazán meggyógyulni, ha ezt fölismered. Mert az öngyógyítás folyamata hasonló, mint az önbetegítésé.

Légy valódi Mágus. Ne öntudatlan bűvészinas.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.