Müller Péter: "Az együttlét öröméért nem mondhatsz le a saját örömödről"

Forrás: Thinkstock -
szex örömszerzés Müller Péter örömforrás kéj heti útravaló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló - 156. rész.

Az "együtt" boldogságát nem tudod átélni, ha a sajátodról lemondasz.

Ez a mondat elsősorban a szeretkezésre vonatkozik, de van egy magasabb jelentése is. A lassan összeomló férfiuralomban az, hogy a nőt is el kell juttatni az örömhöz, a férfiak számára viszonylag új feladat. Vannak még olyan árulkodó helyek a világon, ahol ma is megcsonkítják a nőket, hogy ez a kérdés fel se merüljön. Néha elgondolkozom: vajon mit tudnánk mi, férfiak, az életről, ha soha a kéjt nem éltük volna át? Márpedig a nők így élték le az életüket valaha. És ma is rossz még a statisztikai arány.

Forrás: Thinkstock

Nekünk csak akkor lehet jó, és neked is - ha nekem is jó. De ez a mondat lelki síkon így is hangzik: "Nem szerethetlek igazán, ha magamat nem szeretem!"

Semmi sem működik kifelé, ha befelé nem működik. Azt sugárzod magadból, amit a lelkedben, önmagadban átélsz. Ami benned történik, az árad belőled. Akiben öröm él, abból öröm árad. Derű. Akiből örömtelenség, abból rosszkedv, hideg és szegénység. És amit adsz, azt kapsz. És sohasem fordítva. A magaddal való jó viszony megteremtése nem önzés, hanem a lelked igazi, isteni állapotának a megélése.

Létezni néha veszélyes - de félni nem kell!http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20141201-muller-peter-heti-utravaloja-szerint-felelem-es-igaz-szeretet-kizarja-egymast.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló - 155. rész.Müller PéterThinkstockAki szeretetre vágyik, ismerőst kereshttp://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20141117-muller-peter-heti-utravaloja-a-paros-maganyrol-szol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló - 153. rész.Müller Péter--A legnagyobb bajban is találkoztam derűs, erős emberekkelhttp://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20141124-muller-peter-heti-utravaloja-a-deru-es-a-belso-beke-megtalalasarol-szol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló - 154. rész.Müller Péter--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.