Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 213. rész. 

A csoda észrevétlenül lép az életedbe. Hétköznapi, közönséges, szürke pillanatnak álcázza magát. És csak sok év múlva döbbensz rá, hogy igen, ez csoda volt! Észre sem vetted! 

Forrás: Thinkstock

Amikor egy halálélmény után, sok hónapos kórházi szenvedés után újra kiléptem az utcára, új szemmel néztem vissza az életemre. Hányszor lehettem volna boldog, csupán azért, hogy nem fáj semmim, hogy levegőt vehetek, hogy rám mosolyog egy virág, hogy megsimogathatom a kiskutyámat, hogy enni ad az anyám, hogy leülhetek újra az íróasztalom mellé, ahol a munka nem gályarabság, hanem örömteli áldás! Hogy jó élni, akkor is, ha hó van, fagy, vagy zuhog az eső… Új szemmel nézve az élet csodálatos lett… És ez volt a valóságos Élet… A többi csak egy szürke, rossz álom. 

Milyen csodálatos, hogy leírhattam most ezeket a sorokat! És milyen csodálatos, hogy te elolvashatod!