Müller Péter: "A szív szeret verni"

Forrás: Dreamstime -
bölcsesség Müller Péter szeretet szív
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 252. rész.
Forrás: Dreamstime

A szív szeret verni. Ahogy a nap szeret sütni, és egy anya szeret szülni, és még egy földön araszoló csiga is szeret élni. Szíved másfél millió hordónyi vért pumpál egy életen át, és egy nap annyi energiát termel, amellyel egy kamiont lehetne hajtani 32 kilométeren át. És mégis szereti csinálni! Te is szeress, úgy, mint ő. Akkor is, ha mások éppen nem szeretnek! Nehéz, de szeress! Szeress, ahogy a nap szeret sütni, és a szív verni! Hallgass a csodálatos kis dobosodra, aki a lét ütemét veri benned. Ne feledd, hogy az ütem mindig ott van, és a zene is, csak nem hallod. Hallgass a szívedre! Tamtam, tamtam, tamtam!

Müller Péter: Ez a lazítás titkahttp://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20161003-a-sohaj-jelentosegerol-irta-heti-bolcsesseget-muller-peter.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 251. rész. Müller Péter--Müller Péter: "Egy-egy pillanatig tart, de az emléke örökké él benned"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20160923-muller-peter-eheti-bolcsessegeben-a-boldogsagrol-pillanat-oromerol-mesel.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 250. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: „Ilyenkor jelet kapsz, hogy nem jól élsz”http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20160919-muller-peter-eheti-bolcsessegeben-a-jelekrol-mesel-amik-azt-mutatjak-hogy-nem-jol-elunk.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 249. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Valaha azt hittem, ehhez szeretni kell a másikat"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20160905-muller-peter-a-lelek-hangolasarol-beszel-eheti-bolcsessegeben.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 247. rész. Müller Péter--Müller Péter: "Jóval könnyebb egy ember lelkét elvarázsolni, mint a varázslatból fölébreszteni"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20160815-muller-peter-heti-bolcsessegeben-a-hitrol-es-hiedelemrendszerrol-ir.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 244. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter - A hónap témája: Szeretet, szerelem, szeretkezéshttp://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20160801-muller-peter-a-szeretetrol-szerelemrol-megcsalasrol-hazassagrol-szeretkezesrol-ir.htmlMüller Péter postaládájában számos levél landol nap mint nap, és most már a közösségi oldalakon is tömegével érkeznek hozzá a különböző kommentek legnépszerűbb írásaival kapcsolatban. A Life.hu éppen ezért új sorozatot indít: mostantól havonta olvashatók lesznek Müller Péter legmélyebb gondolatai a legmegosztóbb témákban. Müller PéterOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.