Müller Péter postaládájában számos levél landol nap mint nap, és most már a közösségi oldalakon is tömegével érkeznek hozzá a különböző kommentek legnépszerűbb írásaival kapcsolatban. A Life.hu éppen ezért új sorozatot indít: mostantól havonta olvashatók lesznek Müller Péter legmélyebb gondolatai a legmegosztóbb témákban.

Tisztelt sorstársaim! Sok bírálatot, dühöt és durva indulatot kapok tőletek, amiért úgy vélitek, hogy én nőpárti vagyok, és a Természettől vagy Istentől kapott ősi alapokat döngetek, amikor kétségbe vonom a Férfi felsőbbrendűségét. Amikor női méltóságról írok, bölcsességről, öntudatról, és elhivatottságról, ami gyakran más is lehet, mint az Anyaság és a Feleség és Szerető szerepe.

,,Úgy vélitek, hogy én nőpárti vagyok, és a Természettől vagy Istentől kapott ősi alapokat döngetek, amikor kétségbe vonom a Férfi felsőbbrendűségét"Forrás: Thinkstock

Megmondjátok nekem, hogy milyen az Igazi Nő. De arról nem szóltok, milyen az Igazi Férfi! És hogy önmagatokat annak tartjátok-e? Erről nem vagytok hajlandók vitát nyitni.

Mint ahogy arról sem, hogy a sok ezer éves férfiuralom nemcsak technikai civilizációt, de mérhetetlen pusztítást művelt, és a vak eszével és hideg gőgjével végveszélybe sodorta az egész földi életet. Nemcsak az emberiséget, a természetet is! Madách Imre Az ember tragédiája című műve erről szól. Olvassátok el! Ádám kalandja a világ végével végződik. Bár manapság a humán kultúra már statisztikailag is átcsúszott a nők oldalára, ti azt mondjátok: „A nő feladata: gyermeket szülni a világra". De hogy MILYEN VILÁGRA, az már a mi feladatunk lenne, férfiaké.

„A nő feladata: gyermeket szülni a világra", de hogy MILYEN VILÁGRA, az már a mi feladatunk lenne, férfiakéForrás: Thinkstock

 

Szerintetek jó világ ez, amit teremtettünk? Normális világ? Humánus világ?

Utolsó pillanatban vagyunk, hogy az Anyák beleszóljanak az emberiség történelmébe, lelki és társadalmi sorsába!