Müller Péter: "Megteszel-e mindent önmagadért, ha nem szereted magad?"

Forrás: Shutterstock -
bölcsesség Müller Péter önszeretet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 308. rész.

Nem! Elhagyod magad! Tudod, mivé kellene válnod, mit kellene elérned, tanulnod, bátran megcsinálni, hogyan kellene többé, nemesebbé válnod, céljaidat megvalósítani, méltóbb életet élni...

Megteszel-e mindent önmagadért, ha nem szereted magad? Forrás: Shutterstock

De nem! Otthagyod magad. Belenyugszol, hogy olyan vagy, amilyen, nem tudod formálni, segíteni, megvalósítani életedet... mert nem szereted magad!

Nem a hiú önimádatról beszélek, hanem arról a belső Énedről, akinek a gondjaira vagy bízva, s aki többet akar kihozni a sorsodból, mint amit élsz... Légy önmagad legjobb barátja! Aki szeret, aki megoldja a bajaidat, aki mindent boldogan megtesz érted – mert szeret!

Müller Péter: "A szerelem azt jelenti..."http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20171009-muller-peter-a-szerelemrol-szeretetrol-hutlensegrol-irta-bolcsesseget.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 307. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter - A hónap témája: Ha valamit nagyon akarsz, nem kapod meg!http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20171002-muller-peter-a-honap-temaja-ha-valamit-nagyon-akarsz-nem-kapod-meg.htmlMüller Péter postaládájában számos levél landol nap mint nap, és most már a közösségi oldalakon is tömegével érkeznek hozzá a különböző kommentek legnépszerűbb írásaival kapcsolatban. Mostantól havonta olvashatók lesznek Müller Péter legmélyebb gondolatai a legmegosztóbb témákban. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Az életünk sodrásában a felejtés a legnagyobb áldás"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20171002-muller-peter-a-felejtesrol-irta-heti-bolcsesseget.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 306. rész. Müller Péter--Müller Péter: "Akit keresel, az is keres téged"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20170908-muller-peter-a-nagy-talalkozasokrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 303. rész. Müller PéterThinkstockMüller Péter: "Ne félj eljutni a fájdalom mélypontjára"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20170831-muller-peter-a-katarzisrol-a-fajdalom-melypontjarol-ujjaszuletesrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 302. rész. Müller PéterThinkstockMüller Péter: "Lesz-e a lobogó lángból örökké izzó, meleget adó parázs vagy ellobban örökre?"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20170821-muller-peter-a-fellobbano-langrol-es-a-szeretetrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 300. rész. Müller Péter--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.