Müller Péter: "Az ilyen szerelem nem fog sokáig tartani"

Forrás: Shutterstock -
bölcsesség Müller Péter szeretet önszeretet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 317. rész.

Megértem, milyen neked egy másik embernek lenni. Ráhangolódok gondolataid, érzéseid hullámhosszára, veszem szíved kódolt adásait. Ha szeretlek: ismerlek! És csak akkor szeretlek igazán, ha ismerlek.
Egyébként nem.

"Ha szeretlek, beléd bújok. Körülnézek benned." Forrás: Shutterstock

Ha nem igazán szeretlek, akkor csak saját magamat vetítem beléd. Nem téged látlak, hanem a saját vágyamat, saját álmomat, rejtett, másik nemű Én-képem árnyékát benned.

Lényegében ez önszeretet. Te csak eszköze vagy ennek. Az ilyen „szerelem" nem fog sokáig tartani.

Bárkibe bele tudom vetíteni rejtett magamat.
Ugyanez érvényes nemcsak a lélekre, hanem a szexre is. Az első belebújást úgy hívjuk, hogy szeretkezés.
A második pedig egy rejtett önkielégítés.

A hónap témája - Müller Péter: „Köszönöm, kedves Müller Péter, hogy tönkretetted a házaséletemet!”http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20171211-a-honap-temaja-muller-peter-neven-parkapcsolati-tanacsokat-osztogatnak.htmlMüller Péter postaládájában számos levél landol nap mint nap, és most már a közösségi oldalakon is tömegével érkeznek hozzá a különböző kommentek legnépszerűbb írásaival kapcsolatban. A Life.hu éppen ezért új sorozatot indít: mostantól havonta olvashatók lesznek Müller Péter legmélyebb gondolatai a legmegosztóbb témákban. Müller Péter--Müller Péter: "Szerelmes lettél? Vigyázz! Ez a legnagyobb háborúság!"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20171211-muller-peter-a-szerelemrol-az-eggye-valasrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 316. rész. Müller Péter--Müller Péter: "A nők fölfelé szeretnek"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20171130-muller-peter-elhagyjuk-a-realitas-talajat-a-szerelemben.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 315. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "A testi kéj is elmúlik és széthull az ölelés"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20171127-muller-peter-a-lelki-es-testi-oromok-mulandosagarol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 314. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "A szeretkezés lealjasítása nemcsak a nők, hanem az élet elleni legnagyobb bűntény"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20171106-muller-peter-a-ferfi-noi-szexualis-kapcsolat-melysegerol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 311. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Emlékszel az első kéjre?"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20171020-muller-peter-az-ebredo-nemisegrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 309. rész. Müller PéterOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.