A hónap témája - Müller Péter: "Honnan tudom, hogy Ő az igazi?"

Forrás: Shutterstock -
bölcsesség igazi Müller Péter szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Müller Péter postaládájában számos levél landol nap mint nap, és most már a közösségi oldalakon is tömegével érkeznek hozzá a különböző kommentek legnépszerűbb írásaival kapcsolatban. A Life.hu éppen ezért új sorozatot indít: mostantól havonta olvashatók lesznek Müller Péter legmélyebb gondolatai a legmegosztóbb témákban.

Kedves Zsu! Neked felelek, bár sokan kérdezték:

Honnan tudom, hogy Ő az igazi? Forrás: Shutterstock

Sehonnan, Zsu! A végén azt mondod: „kiábrándultam belőle". De az elején nem mondod, hogy „beleábrándultam." Pedig ez történt. A szerelem: varázslat és önvarázslat. Kivetítés és megpillantás. Ábránd és látomás. Egyszerre. Két szalmaszálon fújunk egy fájdalmasan szép, színes buborékot. Rendszerint kipukkad. Sokszor átéltem már. És most figyelj: minden esetben azt hittem, hogy az Igazival fújom! Szerelmesnek lenni azt jelenti, hogy találkoztam az Igazival. Ez a hit a szerelem maga. Akárhányszor, akárkivel éled át, ezt érzed. Nyolcvanéves vagyok. A tapasztalatomat mondom. Van igazi IGAZI is. Van nem ábránd, hanem valóság is. De ezt csak idővel tudod meg, Zsu. Hogy nem pattan szét a buborék. Tíz, húsz... nálam hatvan év múltán sem. Nem ábránd volt, hanem sors. Most már tudom. A közös sorsunk. Fújjuk, amíg élünk. Tán még utána is. Van ilyen, mert élem.

Müller Péter: "Csak akkor szabad térdre hullani bárki előtt, ha az fölsegít"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180115-muller-peter-az-egok-felreallasarol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 320. rész. Müller Péter--Müller Péter: Hogy valaki szeret-e vagy sem, onnan tudod, ahogy rád nevethttp://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180108-muller-peter-a-mosolyrol-nevetesrol-derurol-az-igaz-szeretetrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 319. rész. Müller Péter--Müller Péter: "Egy buta embert nehéz szeretni"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180101-muller-peter-bolcsessege-a-teljessegrol-egymas-megismereserol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 318. rész. Müller Péter--Müller Péter: "Szerelmes lettél? Vigyázz! Ez a legnagyobb háborúság!"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20171211-muller-peter-a-szerelemrol-az-eggye-valasrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 316. rész. Müller Péter--Müller Péter: "A testi kéj is elmúlik és széthull az ölelés"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20171127-muller-peter-a-lelki-es-testi-oromok-mulandosagarol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 314. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Emlékszel az első kéjre?"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20171020-muller-peter-az-ebredo-nemisegrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 309. rész. Müller PéterOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.