Müller Péter: "Ez a szeretet vagy szerelem sérülése"

Forrás: Shutterstock -
bölcsesség Müller Péter szeretet összeköttetés kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 341. rész.

Sokan éreztük ezt. Ez a „Jaj!", ez a mellkasunk mögötti szúrás jelzi a szívek titkos összekötöttségét. Csak nagyon ritkán érezzük, de ez a villanásnyi élmény szülte a szívbe nyilazó Ámor jelképét. Az ember, onnan kezdve, hogy a köldökzsinór elvágásának pillanatában elszakad az anyjától: magánszíven él. De nem teljesen. Ez a magánszív is tud a másik miatt fájni. Néha annyira, hogy nem is ver tovább, valami megszakad benne, s ez a legtöbb esetben a szeretetszállal függ össze.

Ha bajban van, akit szeretsz, érzed néha, hogy a szívedbe valami tényleg belenyilall Forrás: Shutterstock

Valami elszakad bennem, benne vagy közöttünk, de ez a szeretet vagy szerelem sérülése. Egyszer még láthatóvá tudjuk tenni a láthatatlan szálakat, a rejtett erőfonalakat, s akkor megpillanthatjuk a szimbólumok értelmét és az összefüggések titkos rendszerét. Ma ezt csak – jó esetben – érezzük. És ez is csodálatos!

Müller Péter: "Jobb a csendes magány, mint egy zűrös, megalázó, őrült kapcsolat"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180529-muller-peter-arrol-hogy-mi-magunk-dontsunk-a-sajat-eletunkrol-sorsunkrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 340. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Szeress akkor is, ha most még nem szeretnek!"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180529-muller-peter-a-megelolegezett-jokedvrol-derurol-szeretetrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 339. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: Hiába szeretlek, ha te nem szeretszhttp://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180528-muller-peter-a-szeretet-szerelem-kolcsonossegerol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 338. rész. Müller Péter--Müller Péter: "Az élethez sok megalkuvás kell"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180516-muller-peter-a-megalkuvasrol-az-egysegrol-az-egeszrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 337. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Ez a valódi szeretet biztos jele"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180514-muller-peter-a-valodi-szeretetrol-ismeros-erzesekrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 336. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Néha jó nem hozzámenni ahhoz a férfihoz, vagy elvenni azt a nőt, akit annyira szeretünk"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180502-muller-peter-az-elore-lathatatlan-fejlemenyekrol-fordulatokrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 335. rész. Müller PéterOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.