Müller Péter: „Ez a segítség minden mélyről jött S.O.S. jelünkre megérkezik”

Forrás: Shutterstock -
bölcsesség Müller Péter őrangyal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 364. rész.
Ezt a segítőt nem látod, nem hallod, nem érzékeled, de van Forrás: Shutterstock

Az egyik alulról formál és testet ad neked, a másik fölülről tart és láthatatlanul segít élni. Más kérdés, hogy ezt a segítőt nem látod, nem hallod, nem érzékeled, de van. Nevezd ezt a hallást sugallatnak, ihletnek, intuíciónak vagy csak egy hirtelen jött világos gondolatnak vagy jó érzésnek, de amíg teljesen nem süketülünk meg ebben a mai zűrzavarban, és az antennánk működik, ez a segítség minden mélyről jött S.O.S. jelünkre megérkezik. Nekem például most azt üzente, hogy ezt írjam le – mint e heti útravalót. Meglátod, hasznát veszed!

Müller Péter: „...a boldogságot csak az ismeri, aki mélyből indul”http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20181119-muller-peter-a-boldogsagrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 363. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: „Ahol szeretik egymást az emberek...”http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20181112-muller-peter-a-lelkiismeretrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 362. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: „A férjedtől csak elválsz, de a szeretőddel szakítasz”http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20181105-muller-peter-az-elvalasrol-es-szakitasrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 361. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "A nemi szervünk a legőszintébb bennünk"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180831-muller-peter-a-szexualis-elmenyrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 352. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "A test kielégülni, a szerelmes beteljesülni akar"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180910-muller-peter-a-a-mai-vilagrol-es-a-lelek-nyelverol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 353. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: Barátságra, szeretetre, szerelemre is hangoltnak kell lennihttp://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180727-muller-peter-a-hangoltsagrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 347. rész. Müller PéterOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.