Müller Péter: „A hosszan tartó szerelem titka...”

Forrás: Shutterstock -
bölcsesség Müller Péter szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 367. rész.
„A hosszan tartó szerelem titka, hogy nemcsak érzed, de érted is” Forrás: Shutterstock

Sokan kérdezték, amikor megírtam a Vallomás a szerelemről című könyvemet, hogy mi az ilyen hosszú, több mint hatvan éve tartó szerelem titka. A pontos választ magam sem tudom, de az biztos, hogy egymást nemcsak érezzük, de értjük is, nagyon. Az Érzés és az Értés épp olyan kettősége a lelkünknek, mint a férfi és a női minőség. Mint a szív és az értelem. Egyedül semmit sem ér a másik. Csak ha összeölelik egymást, akkor igazi az emberi lélek, akkor lesz teljes, akkor lesz minden gondolata teli szívvel és minden érzelme bölcs, megértő gondolattal.
Ér-zés és Ér-tés csak együtt igazi.

Müller Péter: „A lélek láthatatlan világában minden előbb történik”http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20181210-muller-peter-a-lelek-vilagarol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 366. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "A nevelés nem külső és erőszakos kényszerítést jelent"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20181203-muller-peter-a-nevelesrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 365. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: „Ez a segítség minden mélyről jött S.O.S. jelünkre megérkezik”http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20181126-muller-peter-az-orangyalokrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 364. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: „Ahol szeretik egymást az emberek...”http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20181112-muller-peter-a-lelkiismeretrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 362. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Ezt nevezik a lelkek titkos összekötöttségének"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20181008-muller-peter-a-lelkek-osszekotteteserol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 357. rész.Müller PéterOrigoMüller Péter: "A test kielégülni, a szerelmes beteljesülni akar"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180910-muller-peter-a-a-mai-vilagrol-es-a-lelek-nyelverol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 353. rész. Müller PéterOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.